ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES: ΤΟ «ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ» ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ …ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ;

Η παρέα του Δημήτρη Αλικάκου και του Στάμου Αρχοντή, λίγες μέρες πριν αρχίσει η δεύτερη και τελική φάση της ιστορικής νομικής μάχης που δίνω από τις 26 Απριλίου 2020, διέπραξε, όπως ΠΑΝΤΑ έκανε με μένα, «αυτοχειρία».

1) Με έπιασε με εκτενές άρθρο στο στόμα της, με ψεύδη, μισές αλήθειες, αποσπασματικές αναφορές σε γεγονότα και απόκρυψη των κρίσιμων και ανατρεπτικών της «επιχειρηματολογίας» τους στοιχείων, δεδομένων και γεγονότων, κύρια χαρακτηριστικά όλα αυτά των κειμένων τους.

2) Το έκαναν στα τελειώματα του Αυγούστου, την ώρα που καίγονται τα πάντα, χωρίς να φαίνεται πως υπάρχει αυτή την ώρα λόγος και αφορμή να ασχοληθούν με μένα, δείχνοντας ότι εκτός από τη χώρα «καίγεται» και η ίδια η ομάδα του Αλικάκου και Αρχοντή, δηλαδή ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, για αυτά που έρχονται από 1η Σεπτεμβρίου. Δείχνουν πόσο τρέμουν τις διεθνείς συνεργασίες μου, δείχνουν ότι τρέμουν μετά την αθώωσή μου, που μάταια …δύο μήνες μετά το «ΑΘΩΟΣ» προσπαθούν να απαξιώσουν, αυτά που ετοιμάζω και αυτά που θα σκάσουν από αυτά που ωρίμασαν πια για να γίνουν και να πέσουν σαν κεραυνοί πάνω στην εγκληματική οργάνωση που στηρίζουν.

3) Μου προσφέρονται στο πιάτο ενόψει των εξελίξεων στο ποινικό πεδίο εναντίον τους, ενόψει των αγωγών μου τον Σεπτέμβριο εναντίον της ομάδας και αυτοτελώς εναντίον του Δημήτρη Αλικάκου και του Στάμου Αρχοντή.

4) Έγραψαν ένα κείμενο το περιεχόμενο του οποίου ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ σε ΚΡΙΣΙΜΑ σημεία με αυτό των κειμένων του παρακράτους. Με τα IP του ΒΑΣΙΚΟΥ πρωταγωνιστή της παρακρατικής ομάδας (όχι του γελοίου από τη Σουηδία) να έχουν έρθει και αυτά στο πιάτο μου, θα έχει …μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Εκεί που θα «χτυπήσουν» και ομαδικά ΟΛΟΙ όσοι διαπομπεύτηκαν από τους παρακρατικούς.

5) Αχ, Μαρκέλα, τα IP έχουν να κάνουν με τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ άνθρωπο στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ και ΧΩΡΟ.

ΟΧΙ ποιος τα έχει αυτή τη στιγμή.

Γι αυτό και …φρόντισα να έχω τέσσερα.

Τρέμεις;

Λογικό…

7) Τι επτά;

Ε, ναι.

Με ΑΥΤΟΥΣ θα ξεκινήσω τα LIVE…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x