ΕΞΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 

Έχετε ενημερωθεί, τόσο με σχετικές δημοσιεύσεις μέσα στο καλοκαίρι όσο και με αναφορές μου σε LIVE, ότι τον Σεπτέμβριο, στη δεύτερη και τελική φάση του δράματος, θα πάρει φωτιά το δικαστικό μέτωπο του τρίτου πρωτοκόλλου που εφάρμοσε η εγκληματική οργάνωση για το οποίο εφαρμόστηκαν αρχικά και παράλληλα με αυτό τα άλλα δύο.

Στο μέτωπο αυτό βεβαίως, όπως έχετε καταλάβει, θα αγωνιστούμε μαζί, όπως άλλωστε από την πρώτη στιγμή. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Έχουμε επιλέξει και την ομάδα που θα είναι δίπλα μας στον αγώνα αυτό. Πολύτιμη η συνεργασία αυτή. Σύντομα θα κάνουμε και LIVE μαζί.

Σήμερα, για αρχή, πριν ζωντανέψει μπροστά σας η μάχη στο μέτωπο, θα σας πούμε έξι σύντομες ιστορίες τρόμου. Τα στοιχεία στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Και επανερχόμαστε…

-“Προχθές, 17 χρονών κοριτσάκι, τρεις φορές εμβολιασμένο, καλπάζουσα μορφή καρκίνου”.

-“Χθες, 26 χρονών παλικάρι πέθανε ξαφνικά από ανακοπή. Είχε κάνει δύο δόσεις”.

-“Σήμερα, 44 χρονών γυναίκα μπαίνει νοσοκομείο επειγόντως, υποψία λευχαιμίας ή όγκου στους αδένες ή μικρόβιο. Τρεις δόσεις”.

-“41 χρονών γυναίκα νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία Covid-19 στη Μ.Ε.Θ. νοσοκομείου. Τρις εμβολιασμένη”.

-“26 χρονών παλικάρι, υγιέστατο, λοίμωξη αναπνευστικού. Καμία βελτίωση στο νοσοκομείο, τα όργανα άρχισαν να υπολειτουργούν. Σύσκεψη γιατρών μαζί με γνωστή προπαγανδίστρια των εμβολίων. Διάγνωση: Δρεπανοκυτταρική αναιμία. Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Δύο δόσεις”.

-“14 χρονών κοριτσάκι. Σέρνεται. Συνεχείς τάσεις λιποθυμίας. Τρεις δόσεις”.

Νίκος Αντωνιάδης – Δημήτρης Ποντίκας

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x