ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ! ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ & ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ !

…”Είναι προφανές ότι οι δύο μηνυθέντες από εμένα ιατροί, δημόσιοι υπάλληλοι κατά την έννοια του άρθρου 13 Π.Κ., έχουν διαπράξει πρωτίστως το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ άρθρο 259 Π.Κ., δεδομένου ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 17 § 9 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005), «η ενημέρωση του κοινού από τους ιατρούς σε θέματα της ειδικότητας ή του γνωστικού τους αντικειμένου πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις αρχές και τις κείμενες διατάξεις που διέπουν την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος και την Ιατρική Δεοντολογία. Η ενημέρωση πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά σε στοιχεία απόλυτα τεκμηριωμένα και διεθνώς παραδεδεγμένα».

 

Τόσο ο Νίκος Καπραβέλος όσο και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος παραπλάνησαν σκόπιμα το κοινό στην «ενημέρωση» που έκαναν κατά τους άνω χρόνους, αφού εν γνώσει της αναληθείας ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι οι θάνατοι στους οποίους αναφέρθηκαν ήταν δήθεν «από» κορωνοϊό, με σκοπό να παρασύρουν τους πολίτες να εμβολιαστούν έναντι της Covid-19, η οποία όμως, όπως βεβαίωναν την ίδια σχεδόν ώρα (λίγο πριν και λίγο μετά) οι ως άνω τρεις μάρτυρες, οι δύο συνάδελφοί τους Ματίνα Παγώνη και Γκίκας Μαγιορκίνης, και ο (τέως πλέον) πρόεδρος του Ε.Ο.Δ.Υ. (του οργανισμού δηλαδή, ο οποίος είναι κατ’ εξοχήν αρμόδιος να ενημερώνει για τους θανάτους από ή με κορωνοϊό), ΔΕΝ ήταν η αιτία θανάτου στη μεγάλη πλειοψηφία τους ή και καθόλου (κατά τον Θεοκλή Ζαούτη). Αλλά όπως διαπιστώνετε, ακόμα και ο ίδιος ο μηνυθείς Νίκος Καπραβέλος έχει διαψεύσει τον εαυτό του, με την ως άνω δήλωσή του της 11/05/2022.”…

Υ.Γ. Ακολουθούν οι καταθέσεις Ματίνας Παγώνη, Θεοκλή Ζαούτη και Γκίκα Μαγιορκίνη, οι οποίοι έχουν ήδη κληθεί από τον εισαγγελέα δια της 8ης πταισματοδίκου.

*Ολόκληρο το κείμενο της κατάθεσής μου, θα δημοσιευτεί αργότερα μέσα στη μέρα.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x