Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ! ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑ”, ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ !

Απίστευτα πράγματα στα τελειώματα της παράγκας. Την ώρα που οι λίγοι αυτοί επίορκοι ξεφτιλίζουν το δίκαιο, την πραγματικότητα και τη λογική, για να απαλλάξουν τους “Μπακογιάννηδες” για τα ΟΡΓΙΑ στο Μαξίμου, την Ομόνοια και το Εφετείο ,

εδώ “είδαν” διέγερση σε ανυπακοή ,

από αυτόν που πολέμησε από την αρχή και συνεχίζει να πολεμάει, με βάση ΠΑΝΤΑ τους ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ !

Διέγερση σε ανυπακοή η δημόσια πρόσκληση προς τους γονείς για ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΧΗ από τα μαθήματα για να σταλεί το ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στο μέτρο της μάσκας στα παιδιά τους.

 

 

Την ίδια ώρα που οι “Κυπριτίδηδες” απήλλασσαν τους “Μπακογιάννηδες”, πότε επειδή τα όργια των παραβιάσεων των μέτρων “δεν ήταν προγραμματισμένα”, “ήταν για λίγη ώρα”, “δεν αποδείχθηκε ότι οι χιλιάδες πολίτες που παραβίασαν τα μέτρα δεν είχαν σπάσει την καραντίνα ή δεν είχαν έρθει από το εξωτερικό”, ενώ ΔΕΝ το λέει αυτό ο νόμος, ή ακόμα “τι να κάνει και η φουκαριάρα η αστυνομία με τις αποστάσεις” στη συγκέντρωση των 20.000 στο Εφετείο, ενώ “κατάπιαν” την απαγόρευση να γίνει αυτή η συγκέντρωση.

Εδώ όμως …διέγερση σε ανυπακοή.

Απίθανα πράγματα, ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ όμως για το οριστικό γκρέμισα της παράγκας.

Τι θα κάνω εγώ;

Προσφυγή στο Συμβούλιο Εφετών.

Και επειδή ΗΔΗ εκεί στο Εφετείο “τα έχουν πάρει στο κρανίο” με την προοπτική μίας νέας δίκη με κατηγορούμενο τον Νίκο Αντωνιάδη, περιθώρια να σταθεί αυτή η παραπομπή ΔΕΝ υπάρχουν.

Η ιστορία, λέει, επαναλαμβάνεται πρώτα ως τραγωδία και μετά ως φάρσα.

Στη δική μου περίπτωση νομίζω ότι επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα.

Και μη νομίζετε ότι τελείωσαν με αυτό εδώ τα απονενοημένα της παράγκας.

Θυμάστε την άλλη εκείνη …διέγερση που με …έψαχναν δύο χρόνια στην Αμερική και σε όλο τον πλανήτη;

Ε, λοιπόν, παραπέμπομαι ΚΑΙ για αυτή!

3 Ιουνίου 2024, στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών αυτή τη φορά.

Δεν έχω πάρει ακόμα το κλητήριο θέσπισμα. Όταν το πάρω θα διασκεδάσουμε πάλι, σκεφτείτε ότι η άλλη “διέγερση” είναι ακόμα πιο γελοία από αυτή εδώ.

Μωραίνει Κύριος…

Υ.Γ.1 Και επειδή, όπως φαίνεται, η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως και να έχει, δείτε τη λίστα των μαρτύρων. Τουλάχιστον, στη δίκη της διασποράς είχαμε και έναν μάρτυρα, έστω τον αστυνομικό της ΔΗΕ.

Εδώ, κανέναν!

Έχουμε όμως δύο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Τα δύο παρακρατικά emails.

‘Οταν ντρέπεται και η ντροπή…

Υ.Γ.2 Η Ελένη Τουλουπάκη δεν έχει συμμετοχή. Τυπική είναι η υπογραφή της. Ένα δίδυμο της παράγκας είναι υπεύθυνο για αυτή τη γελοιότητα.

Θα τα πούμε άλλη στιγμή για αυτούς…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x