ΟΛΗ Η …ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΣΣΑΠΗ ! ΤΟ “ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ” ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ! ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ…;

Η μάχη κατά της παράγκας των επίορκων είναι η πιο δύσκολη μάχη. Ακόμα και από αυτή κατά των νοσοκομείων και του πρωτοκόλλου του θανάτου. Άλλωστε, έχουμε ήδη την πρώτη ποινική δίωξη και παραπομπή νοσοκομείου. Η πρώτη ποινική δίωξη κατά μέλους της παράγκας δεν είναι απλή υπόθεση, θα παλέψουν σκληρά να την αποφύγουν. Γιατί το τέλος της παράγκας είναι η τελευταία κίνηση πριν το ρουά ματ.

Δεν θα την αποφύγουν στο τέλος όμως.

Εστίν ειμαρμένα πάντα…

Εγώ αυτό που κάνω, είναι πολύ απλά να υποχρεώνω την παράγκα να τερματίζει σταθερά τον ευτελισμό της Δικαιοσύνης, με ακόμα πιο ακραίες κάθε φορά, από τις προηγούμενες, “αιτιολογίες”.

Μέχρι εκεί, που άλλο δεν θα πηγαίνει.

Και τότε θα γίνει το μπαμ.

Το απόλυτο μπαμ.

Έτσι, μετά τις ασύλληπτες “αιτιολογίες” που έχουμε διαβάσει έως τώρα, με τις οποίες παραβιάστηκαν νόμος και λογική, ήρθε ο αντεισαγγελέας εφετών Πειραιά, Ευάγγελος Ιωαννίδης, να πείσει και τον τελευταίο έντιμο λειτουργό της Θέμιδος μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν στην παράγκα που τρώει τα σωθικά της Δικαιοσύνης, για να σωθούν οι ίδιοι και έτσι να κρατήσουν, όσο αντέχουν, ζωντανή την εγκληματική οργάνωση που υπηρετούν.

Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι όπως και με τις δολοφονίες στα νοσοκομεία, όπου δεν μιλάμε για πολύπλοκες ιατρικές καταστάσεις που προκάλεσε ένας άγνωστος έως την ψευδοπανδημία ιός, αλλά για την παραβίαση των στοιχειωδέστερων ιατρικών κανόνων, έτσι και με την ομάδα των επίορκων, δεν μιλάμε για απλές κρίσεις επί πολύπλοκων πραγματικών περιστατικών και καταστάσεων ή για αμφισβητούμενα νομικά και δικονομικά ζητήματα, αλλά για παραβιάσεις στοιχειωδών νομικών και δικονομικών κανόνων, στις οποίες δεν θα υπέπιπταν ούτε, όχι μόνο πρωτοετείς φοιτητές των νομικών σχολών, αλλά ούτε και οι περαστικοί έξω από αυτές, και για ασύλληπτου μεγέθους παραβιάσεις και αυτής ακόμα της κοινής λογικής.

Ήρθε λοιπόν ο Ευάγγελος Ιωαννίδης, αντεισαγγελέας εφετών Πειραιά, να κρίνει τη συμπεριφορά των συναδέλφων του Νικολάου Κυπριτίδη και Αντωνίου Κασσάπη, εισαγγελέων πρωτοδικών Αθηνών, οι οποίοι παραβίασαν ωμά την ποινική δικονομία, εφαρμόζοντας στην ποινική διαδικασία της μήνυσής μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη, το άρθρο 43 αντί του 51, ενώ  εγώ κατέστην αμέσως διάδικος με τη δήλωσή μου προς υποστήριξη της κατηγορίας, με το δικόγραφο της μήνυσής μου, και ουδέποτε έως και σήμερα δεν απώλεσα την ιδιότητα αυτή, την οποία ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ θα μπορούσα να απωλέσω, ώστε αν δεν γίνει αυτό με πρόταση του εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο, αυτός (ο εισαγγελέας) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αντιμετωπίζει αυτόν που έκανε τη δήλωση ως διάδικο. Το εάν νομιμοποιούμαι σε δήλωση παραστάσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας, το εάν δηλαδή είμαι ή όχι άμεσα παθών, αυτό θα το αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο στο οποίο είναι υποχρεωμένος να προσφύγει ο χειριζόμενος τη δικογραφία εισαγγελέας (μπορεί να προσφύγει βεβαίως και ο ύποπτος/κατηγορούμενος), εάν κρίνει ότι ο μηνυτής/εγκαλών δεν είναι άμεσα παθών. ΔΕΝ μπορεί όμως να τον αντιμετωπίζει δικονομικά έως τότε ως μη άμεσα παθόντα / διάδικο.

Αυτό έκανε ο Νικόλαος Κυπριτίδης, με αυτό συμφώνησε στη συνέχεια η αντεισαγγελέας εφετών Αθηνών Ελένη Βασιλειάδου, με αυτό συμφώνησε και ο κ. Κασσάπης (για να μην πάρω τη διάταξη της ντροπής της απαλλαγής Μπακογιάννη-Καραμαλάκη, και για να μην κάψει βεβαίως τον συνάδελφό του), με αυτό συμφώνησε η αντεισαγγελέας πρωτοδικών Πειραιά Βαρβάρα Καραγεώργου (γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να απαλλάξει Κυπριτίδη-Κασσάπη), και στο τέλος ήρθε να τα …σαρώσει όλα ο κ. Ιωαννίδης.

Αυτός, ενώ εκθέτει τα καταγγελλόμενα από εμένα, δηλαδή αυτά που …προβλέπει ο νόμος, στο τέλος “ξεπετάει” την προσφυγή σε πέντε σειρές και πετάει στα σκουπίδια το νόμο, με ένα “δεν προέκυψε ότι ο Αντωνιάδης είναι άμεσα παθών”.

Η καραμέλα…

Αλλά τελικά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ “ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ” που κάνει τα θεμέλια της Δικαιοσύνης να τρίζουν:

Η απουσία οποιασδήποτε προηγούμενης βιοτικής σχέσης του δικηγόρου με τους εισαγγελείς συνιστά αρνητικό ενδείκτη που αποκλείει apriori το δόλο τους…

Εντάξει.

Το ΤΕΡΜΑ.

Και επειδή πολύ μου άρεσε αυτή η πρόταση, διαβάστε την σε παραλλαγή δική μου…:

Η απουσία οποιασδήποτε λογικής στη διάταξη του εισαγγελέα συνιστά θετικό ενδείκτη που αποδεικνύει apriori το δόλο του…

 

ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

Να χαίρεστε το μπουμπούκι στην ένωση εισαγγελέων.

Θα έχετε σύντομα νέα μου…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x