ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ! EΡΙΞΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ LIVE ! ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ! ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !

Αν θέλεις να σιγουρευτείς ότι όλα όσα λες είναι σωστά, δεν έχεις παρά, πολύ απλά, να τα λες και να περιμένεις αντιδράσεις.

Μία αντίδραση είναι ο αντίλογος. Έστω μέσω μίας σύλληψης και μίας παραπομπής σε δίκη. Ένα έστω κατηγορητήριο, για να απαντήσεις. Και να κριθούν και οι μεν και ο δε.

Αυτό έγινε με τη σύλληψη της 17ης Νοεμβρίου 2021.  Με κατηγόρησαν ότι όλα όσα καταγγέλλω για τον ψευδοφονικό ιό, την ψευδοπανδημία, το πρωτόκολλο του θανάτου και τα θανατηφόρα εμβόλια, είναι ψευδή.

Την κατάληξη την ξέρετε.

Αθώος, μετά από κυνηγητό του …”εξαιρετικά επικίνδυνου” για να γίνει η περιβόητη δίκη του για τη “διασπορά ψευδών ειδήσεων”.

Όταν ούτε αυτό αντέχουν, τότε έχουμε τη φίμωση με συνοπτικές διαδικασίες. Χωρίς ουσιαστικό αντίλογο και αιτιολογία, χωρίς επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία. Και χωρίς καμία δυνατότητα, βεβαίως, να αντικρούσεις την βαρύτατη προσβολή περί δήθεν παραπληροφόρησης και την αφοριστική “αιτιολογία” ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, και γεια σας.

Στο προχθεσινό live στο facebook προετοίμασα τον κόσμο με παραστατικό τρόπο και αρκετούς …γρίφους, για την αποκάλυψη της πλήρους αλήθειας για τα εμβόλια. Μέσα από τρομακτικές εργασίες και αδιαμφισβήτητες επιστημονικές αναλύσεις, από τους πραγματικούς ειδικούς για τα εμβόλια και τον τρομακτικό μηχανισμό τους. Προετοίμασα τον κόσμο για τις επιστημονικές αποδείξεις του δόλου των κατασκευαστών των εμβολίων και των εντολέων τους. Την ώρα που άρχισε η ποινική διαδικασία με παγκόσμιες διαστάσεις για τα εμβόλια, με εντολή της ανώτερης εισαγγελικής αρχής της χώρας, ώστε όλο αυτό το αποδεικτικό υλικό του τρόμου, αλλά και το σύνολο των στοιχείων σε όλο το φάσμα του μαζικού εμβολιασμού που μετέτρεψε τον πλανήτη σε ένα απέραντο Νταχάου, θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, μέσα από τον οποίο αυτό δρόμο, και παράλληλα με όλες τις άλλες ποινικές διαδικασίες που τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς σε όλα τα πεδία της μεγαλύτερης παγκόσμιας απάτης όλων των εποχών, θα φτάσουμε στην κάθαρση.

Βλέποντας τι έρχεται, η εγκληματική οργάνωση, μην έχοντας άλλο τρόπο να με αντιμετωπίσει, προσπαθεί τουλάχιστον να περιορίσει τη διάδοση της αλήθειας που έρχεται σαν τσουνάμι να την ρίξει στα βράχια και να την συντρίψει, την ώρα που νέοι άνθρωποι, απόλυτα υγιείς μέχρι τον εμβολιασμό τους, καταρρέουν και σακατεύονται καθημερινά, σε ένα ασύλληπτο σκηνικό φρίκης και τρόμου. Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι παρά την πλασματική εικόνα της αποδοχής μου στον κόσμο, όπως αυτή η εικόνα διαμορφώνεται από αυτούς μέσω των μηχανισμών της μείωσης των αντιδράσεων και των προβολών σε facebook και YouTube, η αποδοχή αυτή είναι τεράστια και αυξάνεται καθημερινά, και αυτό φαίνεται και από την πληθώρα των νέων μαρτυριών που κατακλύζουν το κινητό μου, την ηλεκτρονική διεύθυνσή μου, το messenger, αλλά και το πεδίο των δημόσιων σχολίων στις δημοσιεύσεις μου.

Έτσι, για πρώτη φορά έριξαν βίντεο από live στο facebook και μπλόκαραν το κανάλι για ένα μήνα:

 

 

 

 

 

 

Πετάνε ένα “εγκρίθηκαν και επιβεβαιώθηκαν ως ασφαλή και αποτελεσματικά”, κατεβάζουν το βίντεο και “τιμωρούν” το κανάλι με τον συκοφαντικό ισχυρισμό ότι παραπληροφορώ τον κόσμο.

Αλλά έκανα …έφεση, εντάξει.

Πρόκειται, βεβαίως, για …πρωτότυπη έφεση, όπου αυτός που εξετάζει την έφεση είναι ο …ίδιος εναντίον του οποίου ασκήθηκε η έφεση.

Ωραία πράγματα.

Ό,τι και να κάνετε, ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ικανό πια να με εμποδίσει να φτάσω στο τέλος. Θα το δείτε στην πράξη.

Τίποτα, εκτός από ένα.

Το σκέφτεστε, έτσι…;

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x