ΜΠΡΑΒΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ

Σας έγραφα πριν τρεις μέρες ότι θα επιχειρήσω, γιατί τώρα είναι η ώρα, τη συστράτευση όλων των επιστημόνων της εδώ πλευράς στην ποινική μάχη. Ό,τι και αν μας χώριζε στο παρελθόν ή ό,τι και αν χώριζε τους επιστήμονες μεταξύ τους.

Ώστε ήταν αυτονόητο ότι θα επικοινωνούσα και με τον Δημήτρη Κούβελα, με τον οποίο κάποια στιγμή είχαμε συγκρουστεί. Και αμέσως συμφωνήσαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Αν και είμαι βέβαιος, ότι, στην πορεία της συνεργασίας μας στην ποινική διαδικασία που κινήθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, και αυτά τα ελάχιστα που μας χωρίζουν, σύντομα και αυτά θα είναι παρελθόν.

θα σας πω κάτι. Εγώ θα παραμείνω απέναντι μόνο στους κακόπιστους, μόνο σε αυτούς που με συκοφάντησαν. Όπως π.χ. είναι η Εύη Κιαγιά, όπως είναι ο Θανάσης Κολυβάς. Ή σε αυτούς που ενώ γνώριζαν από πρώτο χέρι την αλήθεια του πρωτοκόλλου του θανάτου, παρέστησαν τους “ρομαντικούς”.

Όχι όμως σε αυτούς που δεν είχαν την πλήρη εικόνα της δράσης μου και που πραγματικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος του εγκλήματος στα νοσοκομεία.

Έχω μιλήσει βεβαίως και με τον Κώστα Αρβανίτη. Και έχουμε αρχίσει ήδη τη συνεργασία. Αλίμονο αν έμενε εκτός ο Κώστας με όλη αυτή την καταπληκτική έρευνα και δουλειά που έχει κάνει. Και ας συγκρουστήκαμε και μαζί στο παρελθόν.

Πάνω από όλα η Ελλάδα.

Είναι η ώρα της ουσιαστικής ένωσης.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x
Hide picture