ΤΟ …ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΚΙΑΓΙΑ, ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ …ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ [ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Και τι δεν ξεστόμισε στο live που έκανε λίγες ώρες μετά από αυτή τη δημοσίευσή μου. Ύβρεις, συκοφαντίες, φαντασιώσεις, παρανοϊκές εξάρσεις, και μέσα στο σκηνικό αυτό, και η ομολογία ότι …εκβίασε τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, καθώς στην με καθυστέρηση …δύο ετών προσπάθειά της να “εξηγήσει” και να “δικαιολογήσει” εκείνη την απίστευτη ανάρτηση που είχε κάνει…

…ενώ ούτε φυσικά το αδιανόητο περιεχόμενο της ανάρτησης δικαιολόγησε, προσέθεσε και μία ομολογία εκβίασης, το αντικείμενο της οποίας η ίδια, εν μέσω πραγματικού παραληρήματος, αμέσως μετά …ακύρωσε.

Και τι δεν είπε πάλι για μένα. Επανέλαβε και …εμπλούτισε τη λάσπη για την οποία είναι ήδη υπόδικη, φαντασιώθηκε χειροπέδες σε εμένα, αλλά και στον Παναγιώτη Δαβίλλα, τον οποίο κατηγόρησε ότι κράτησε και αναδημοσίευσε αυτούσια την παραπάνω ανάρτησή της (μη με ρωτάτε ποια είναι η κατηγορία), φαντασιώθηκε αστυνομικούς που ήρθαν στο σπίτι μου, αλλά και σε αυτό του Παναγιώτη Δαβίλλα, με αποκάλεσε πολλές φορές ξεφτιλισμένο και λαμόγιο, και εννοείται πως για μία ακόμα φορά επικαλέστηκε “στοιχεία” και “emails” (μα όλοι οι συκοφάντες μου της “εδώ πλευράς” τα ίδια πράγματα λένε…;), τα οποία όμως επίσης για μία ακόμα φορά κράτησε κρυφά από τον κόσμο, αφού προηγουμένως βεβαίως τα είχε πρωτίστως κρατήσει κρυφά την ώρα της κρίσης των εγγράφων εξηγήσεων από τον …εισαγγελέα, και πολλά άλλα, τα οποία έχετε την ευκαιρία να τα …απολαύσετε τόσο στο βίντεο του live της Κιαγιά όσο και σε αυτό του δικού μου αργά χθες το βράδυ, με τον σχετικό σχολιασμό που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια αλλά και να οργιστείτε ταυτόχρονα.

Πριν το live, ευρισκόμενη ήδη σε παραληρηματική συκοφαντική διάθεση μετά τη δική μου δημοσίευση, αμετανόητη είχε δημοσιεύσει τα παρακάτω:

 

 

Το λιγότερο στα παραπάνω είναι τα περί …επιλογής μου (“παρόλα αυτά”) να αντιδράσω στη συκοφαντία για τα 100 ευρώ για τηλεφωνική συμβουλή και να την μηνύσω, αντί να …αποδεχθώ τη συκοφαντία.

Παρακολουθήστε λοιπόν τα δύο βίντεο στη σειρά. Τελικά, η συκοφαντία επιστρέφει ως αλήθεια στον συκοφάντη και τον συντρίβει, τον οποίο συκοφάντη πολλές φορές αρκεί και μόνο να τον δείξεις ως έχει στον κόσμο, ιδίως όταν με τον παραληρηματικό λόγο της συγκεκριμένης, επιπλέον καθ’ ομολογίαν εκβιάστριας.

 


Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x
Hide picture