ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΥΑ ΜΑΤ… ΚΑΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑ… “ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ”, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΡΑΦΤΟ… ΛΟΙΠΟΝ, φίλες και φίλοι…

Σειρά γεγονότων τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα με οδήγησαν στην προφανώς νομοτελειακά εξ αρχής μία και μοναδική απόφαση που έπρεπε να έχω λάβει.

Η μάχη αυτή πέπρωται να συνεχιστεί και να απογειωθεί στην Ευρώπη, αλλά με εμένα να παίρνω τον δρόμο αυτό όπως ξεκίνησα την 26η Απριλίου 2020 και συνεχίζω μέχρι και σήμερα:

Στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ άρμα και σε ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.

Ευχαρίστησα τον πρόεδρο του κόμματος “Βόρεια Λέγκα” για την απεριόριστη αγάπη του και την πίστη του σε εμένα, εξηγώντας του ότι υπάρχει και …άλλη μία πρόεδρος:

Αυτή του Αρείου Πάγου.

Και δεν σκοπεύω να της δώσω κανένα πάτημα να με εμποδίσει να φτάσω στην Ευρώπη, να κάνω γνωστά τα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων και να φέρω την κάθαρση.

Και τέτοια πατήματα της έχουν δοθεί ήδη με το κόμμα – “όχημα”.

Ώστε υποχρεωτικά και νομοτελειακά οδηγήθηκα στη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση:

ΙΔΡΥΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑ – ΚΙΝΗΜΑ, το όνομα του οποίου θα μάθετε όλοι αύριο το βράδυ στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ LIVE που θα κάνω εδώ και θα διαδοθεί παντού.

Ξέρω μάλιστα ότι πάρα πολύς κόσμος θα πάρει μία ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ γιατί ΔΕΝ με θέλατε στο άρμα ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος, έστω και εξωθεσμικού, αφού έχω ήδη απορρίψει τέσσερις προτάσεις θεσμικών:

Ως Νίκος Αντωνιάδης, δικηγόρος και μαχητής του Δικαίου και της Αλήθειας, άρχισα ,

και έτσι θα φτάσω μέχρι το τέλος ,

μέσα από την Ευρώπη.

Και ΜΗΝ τα λέμε ξανά.

ΑΝ μπω στο Ευρωκοινοβούλιο, θα τα σαρώσω όλα και θα φτάσω μία ώρα αρχύτερα στο τέλος.

Αν ΔΕΝ μπω, ΠΑΛΙ θα φτάσω στο τέλος, κάνοντας στην Ελλάδα ΤΑ ΙΔΙΑ που θα κάνω και αν μπω στην Ευρωβουλή, με έναν – δύο μήνες διαφορά.

ΔΕΚΑΡΑ δεν δίνω για “πολιτικές” καριέρες, προνόμια και θέσεις.

Απλά, στην Ευρωβουλή θα βάλω στον επιταχυντή τη ΜΑΧΗ, θα κάνω ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την Ελλάδα, και θα δώσω στην έννοια του “πολιτικού” για πρώτη φορά μετά από διακόσια χρόνια ΑΞΙΑ.

Το ξέρετε άλλωστε όσοι με παρακολουθείτε, και είστε… πολλοί, ότι οι πρώτες κιόλας παρουσίες μου στο βήμα του Ευρωκοινοβουλίου, θα γίνουν …viral σε όλο τον κόσμο.

Υ.Γ.1. Αχ, εκεί στον Άρειο Πάγο, στο Μαξίμου και στα “πατριωτικά” κόμματα…

ΑΚΟΜΑ να με μάθετε…;

Υ.Γ.2 Τρομερή μέρα σήμερα.

Τελείωσε με την συνάντησή μου με τον Στέφανο:

“ΜΑΖΙ ΣΟΥ μέχρι το τέλος”…

Και όλα αυτά την ώρα που στέλνω άλλο ένα νοσοκομείο στο εδώλιο…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x