ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ! ΑΝ ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ… ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ…;  [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Το είχα πει στον Στέφανο Χίο στην εκπομπή του στις 21 Φεβρουαρίου, η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει φτάσει στα 6,88 εκατομμύρια προβολές…

 

 

…ότι μετά την τροποποίηση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και του Ποινικού Κώδικα, πλέον θα δούμε και αυτούς που μέχρι τώρα δεν κατέθεταν μηνύσεις, να το κάνουν. Και είχα μιλήσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τον ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη…:

 

 

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγήκε χθες στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δημοσίευσε αυτό το κείμενο:

 

Στην ποινική Δικαιοσύνη λοιπόν θα στραφεί η κ. Γκραμπόφσκι και ο κ. Μητσοτάκης θα “πάει μάρτυρας” ως “απλός σύζυγος” και όχι ως πρωθυπουργός. Στην ποινική Δικαιοσύνη με πρόεδρο και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου διορισμένες από τον μάρτυρα και απλό σύζυγο…

Δεν έχει σημασία να πούμε ότι “αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας” δεν είχε καθόλου παρέλθει, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης, αφού τα σχετικά δημοσιεύματα π.χ. στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ποτέ δεν σταμάτησαν, όπως και οι σχετικές αναφορές του Στέφανου Χίου από τις εκπομπές του.

Το μόνο που έχει παρέλθει είναι οι …παλιοί κώδικες, ο ποινικός και της ποινικής δικονομίας, και πλέον ο απλός πολίτης θα εκτίει πραγματικά ποινή φυλάκισης ακόμα και από τα δύο έτη.

Θιγμένος λοιπόν εμφανίζεται ο κ. Μητσοτάκης και αποφασισμένος να πάρει τον δρόμο από το Μαξίμου για την πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Ανεξαρτήτως όμως του χρόνου που επιλέγετε να το κάνετε, κ. Μητσοτάκη, εφόσον σκοπεύετε να καταθέσετε στα ποινικά δικαστήρια ως απλός σύζυγος, επειδή οι απλοί σύζυγοι δεν έχουν ασυλία ώστε προσέχουν τι καταθέτουν για να μην διωχθούν για ψευδή κατάθεση, και εφόσον ως οικογένεια είστε βαθιά ηθικοί άνθρωποι, η ηθική αυτή επιβάλλει να παραιτηθείτε από την ασυλία σας.

Τότε ναι.

ΚΑΙ μάρτυρας, ΚΑΙ μηνυτής, και ό,τι άλλο θέλετε στην Δικαιοσύνη.

Είναι άλλωστε η ασυλία αυτή που επέτρεψε σας εσάς να με αποκαλέσετε εκ του ασφαλούς δολοφόνο δια του κυβερνητικού εκπροσώπου σας τον Δεκέμβριο του 2021 για αυτά που, όπως γνωρίζετε, τελικά αθωώθηκα.

Τότε, όταν ο γιος μου και η δική μου σύζυγος ήταν ο γιος και η σύζυγος ενός δολοφόνου, ήταν καλά, κ. Μητσοτάκη; Εκεί που ήταν η βαθιά ηθική σας;

Εκτός και αν μου ζητήσετε όλοι συγγνώμη…

Και κάτι ακόμα, κ. Μητσοτάκη.

Εγώ έχω πει, έχω γράψει και έχω και επισήμως καταγγείλει, πολύ βαρύτερα πράγματα για εσάς προσωπικά από αυτά που σας οδήγησαν οικογενειακώς στην απόφαση να προσφύγετε στην ποινική Δικαιοσύνη της κ. Κλάππα και της κ. Αδειλίνη.

Γιατί δεν προσφεύγετε εναντίον μου; Θέλετε μήπως να τα επαναλάβω την 1η Μαΐου που τίθενται σε ισχύ οι τροποποιήσεις της τρομοκράτησης των πολιτών και της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου τους;

Πείτε το και έγινε.

Αν μάλιστα θέλετε να αποδείξετε πόσο ηθικός είστε, μπορείτε να κάνετε κάτι πάρα πολύ απλό:

Τροποποίηση των διατάξεων περί ασυλίας και εισαγωγή σε αυτές, για αρχή, μίας ακόμα εξαίρεσης εκτός του αυτόφωρου κακουργήματος:

Να μην έχει ασυλία ο βουλευτής, ο υπουργός και ο πρωθυπουργός όταν καταθέτουν μηνύσεις, ασκούν αγωγές ή εξετάζονται ενόρκως ή ανωμοτί ως μάρτυρες ενώπιον οποιουδήποτε δικαστηρίου και αρχής.

ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ μηνυτές, ενάγοντες και μάρτυρες ΔΕΝ γίνεται αποδεκτό, κ. Μητσοτάκη.

ΜΟΝΟ επί ίσοις όροις…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x
Hide picture