ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ RAPID TEST ΚΑΙ PCR – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ – ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Δυστυχώς, μερικές φορές πρέπει να παίζουμε τον ρόλο των …Ελληνικών Hoaxes. Kαι αυτό, για να προστατεύουμε τον πραγματικό και ουσιαστικό αγώνα, σε ιατρικό και νομικό επίπεδο.
Το έχω εγώ κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως π.χ. με την είδηση ότι είχε αθωωθεί η μητέρα που είχε κάνει μήνυση στον διευθυντή του σχολείου που δεν επέτρεψε στο παιδί της την είσοδο στο σχολείο χωρίς μάσκα ή δήλωση τεστ (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο ή και τα δύο), ενώ η αλήθεια ήταν ότι η δίκη είχε αναβληθεί και η παρανόηση προέκυψε από τη δήλωση του κ. Φώτη Γιοβανόπουλου έξω από το δικαστήριο μετά την αναβολή, ο οποίος εξέφρασε απλώς την πεποίθησή του για την αθωότητα της μητέρας με ένα “λοιπόν, αθώα”, και αυτό πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως νίκη της μητέρας, και τότε μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να θριαμβολογήσουν σε βάρος μου, με σχόλια και αναρτήσεις του τύπου “τα είδες;”. Ή την είδηση εκείνη για την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη που είχαν υπογράψει την απαγόρευση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μπερδεύοντας το όργανο αυτό με τις μη δεσμευτικές για τα κράτη αποφάσεις του με το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ή τότε που δικηγόροι και πελαταγωγοί “τσιμπούσαν” πελατεία για προσφυγές στο ΣτΕ με το ψευδές επιχείρημα ότι “ποτέ δεν έχει απορριφθεί ομαδική αγωγή στο ΣτΕ”, ώστε αρκέστηκα να ανεβάσω την απορριπτική απόφαση του ΣτΕ για τα μνημόνια, για τα οποία είχαν προσφύγει και οι πέτρες. Ή όταν εξηγώ στους γονείς ότι δεν μπορούν να μηνύουν τους διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς όταν αυτοί εφαρμόζουν τους νόμους. Κακούς νόμους, αλλά νόμους που ισχύουν και προβλέπουν κυρώσεις για όσους δεν τους εφαρμόζουν. Και πολλά άλλα.
Ο Δημήτρης από την πλευρά του, έχει αποκαταστήσει την ιατρική  αλήθεια ουκ ολίγες φορές, αμφότεροι δε πάντα προκαλούσαμε σφοδρές αντιδράσεις από πολλούς “αγωνιστές” της “εδώ” πλευράς, οι οποίοι ελλείψει ουσιαστικής δράσης και αποτελεσμάτων, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να θριαμβολογούν στο “κοινό” τους με ψεύτικα “τρόπαια” ή να το παρασύρουν σε αδιέξοδες κινήσεις ή σε κινήσεις που εξέθεταν τον κόσμο αυτό σε κινδύνους, αρκεί οι ίδιοι να διατηρούν την παραπλανητική εικόνα του υπερπατριώτη που αγωνίζεται για το καλό του κόσμου αυτού και της πατρίδας. Και το βλέπεις και σε σχόλια ακόμη και στον τοίχο του Δημήτρη, πόσο πλανημένος είναι αυτός ο κόσμος, όταν σου γράφει ότι πρέπει όλοι να ενωθούμε, γιατί “και αυτή η μητέρα που μήνυσε τον διευθυντή αγωνίζεται”, και δεν καταλαβαίνουν ότι ο “αγώνας” αυτός είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος, το οποίο είναι πάντα έτοιμο να τα τσουβαλιάσει όλα και να ισοπεδώσει τους αντιπάλους του, εξισώνοντας σοβαρούς και ασόβαρους, παρουσιάζοντας βεβαίως τους πάντες ασόβαρους.
Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε κάτι …ανάποδο. Θα πάρω πάνω μου την δημοσίευση αυτή και θα παρουσιάσω την επιστημονική αλήθεια στο θέμα μας εγώ για λογαριασμό του Δημήτρη. Για να τιμήσω τον φίλο μου πρώτα, και έπειτα υπερπολίτιμο συνεργάτη, κάτι που θα έγραφε και εκείνος για μένα στην ισότιμη αυτή σχέση, και να δώσω στον κόσμο να καταλάβει γιατί με τον άνθρωπο αυτό ταυτιστήκαμε και θα το φτάσουμε όλο αυτό μαζί ως το τέλος. Γιατί είναι και αυτός λάτρης της αλήθειας. Όποια και αν είναι αυτή. Και στο τέλος που θέλουμε θα φτάσουμε μόνο με την αλήθεια. Τη μία και μοναδική. Δεν υπάρχει αλήθεια που μας συμφέρει. Όσοι δεν το βλέπουν έτσι είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία.
Η περιγραφή λοιπόν θα γίνει σε τρίτο πρόσωπο, ενώ το κείμενο βεβαίως έφτασε σε μένα από τον Δημήτρη σε πρώτο.
Πάω στο θέμα.
Τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε η εξής είδηση:

Εργαστηριακή επιβεβαίωση ύπαρξης απαγορευμένου καρκινογόνου Οξειδίου του Αιθυλενίου σε μπατονέτες rapid και PCR

Σοκ: Εντοπίστηκε το καρκινογόνο οξείδιο του αιθυλενίου στις μπατονέτες των rapid test του Covid-19!

https://www.pronews.gr/ygeia/1027539_sok-karkinogono-oxeidio-toy-aithylenioy-stis-mpatonetes-ton-rapid-test-epivevaiosi-ton

Ποια είναι η αλήθεια όπως την αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ποντίκας, που για λίγο θα γίνει Δημήτρης …Αλικάκος (μπρρρ) !
Ως ιδιοκτήτης βιοτεχνολογικού εργαστηρίου έχει την τύχη να γνωρίζει πολύ κόσμο σε πολλές χώρες. Η αλήθεια για το δημοσιευμένο άρθρο είναι άλλη.
Το δείγμα – μπατονέτα – ήταν από κιτ swab test ανίχνευσης υπολειμμάτων σε επιφάνειες για τρόφιμα.
Το πιστοποιημένο εργαστήριο στην Κύπρο ανήκει στον φίλο και συνεργάτη του Δημήτρη, Γεώργιο Συραγάκη. Μετά από προσωπική συνομιλία με τον ίδιο, του παρέθεσε τα πραγματικά γεγονότα.

Το εργαστήριο του κ. Συραγάκη είναι πιστοποιημένο για ανίχνευση αιθυλενοξειδίου σε επιφάνειες τροφίμων και το πρότυπο που ακολουθείται στο κυπριακό εργαστήριο είναι για τρόφιμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όχι για ανίχνευση αιθυλενοξειδίου σε μπατονέτες αποστειρωμένες με τη μέθοδο ΕΟ για χρήση σε ράπιντ τεστ ή μοριακά τεστ ανθρώπινης χρήσης.

Τον Μάρτιο του 2021, και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου, στον τοίχο του ο Δημήτρης εξήγησε τη μέθοδο αποστείρωσης με ΕΟ σε ιατροτεχνολογικά αναλώσιμα, κατηγορία στην οποία εμπίπτει η αποστειρωμένη μπατονέτα για ανθρώπινη χρήση.
Η είδηση λοιπόν ότι εντοπίστηκε ή επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά η ύπαρξη του καρκινογόνου οξεδίου του αιθυλενίου στις μπατονέτες των rapid test και PCR είναι ψευδής. Δεν έγινε με πρότυπο ανίχνευσης σε δείγμα (μπατονέτα) από κιτ ράπιντ ή μοριακού κιτ ανθρώπινης χρήσης. Η δειγματοληψία έγινε από άλλο είδος κιτ για τρόφιμα και μόνο.
Τέλος, η ποσότητα 0.36 σε συγκέντρωση αιθυλενοξειδίου με το που ανοιχθεί η αποστειρωμένη συσκευασία ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ !!
Αν τα ιατροτεχνολογικά αναλώσιμα είχαν παρουσία αιθυλενοξειδίου κατά την εφαρμογή τους στον άνθρωπο επί τόσες δεκαετίες που χρησιμοποιείται η μέθοδος αυτής της αποστείρωσης, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ !!
Εν κατακλείδι τα δεδομενα:
1. Λάθος πρότυπο σε εντελώς διαφορετικού είδους κιτ ανίχνευσης
2. Λαθος δείγμα (κιτ swab test ανίχνευσης καθαριότητας επιφανειών από υπολείμματα απολυμαντικών για χρήση σε τρόφιμα.
3. Λάθος χρήση είδους μπατονέτας. Οι μπατονέτες για ανθρώπινη χρήση είναι παρόμοιες ΑΛΛΑ δεν είναι αυτές που χρησιμοποιούνται για τα swab test επιφανειών.
4. Στην σπάνια περίπτωση που στα τελικά στάδια της αποστείρωσης με ΕΟ ιατροτεχνολογικών αναλωσίμων (εδΏ μπατονέτα για ανθρώπινη χρηση) υπάρχει ελάχιστη συγκέντρωση αιθυλενοξειδίου, αυτή η συγκέντρωση εξατμίζεται αμέσως μετά το άνοιγμα της αποστειρωμένης συσκευασίας.
Αυτά.
Συνεχίζουμε.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

Scroll to top
x