ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΙΑΝΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ !! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΤΗΣ 11ης ΜΑΡΤΙΟΥ !! ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ EMAIL ΣΟΥ ΤΗΣ 10ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!

Είναι ένας ακόμη σούπερ “πατριώτης”, από αυτούς που πάντα έβρισκα μπροστά μου σε όλη τη διάρκεια της πελώριας αυτής μάχης και με πολεμούσαν λυσσαλέα. Και φυσικά, από το στόχαστρό του δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί πλέον και ο Δημήτρης Ποντίκας, τον οποίο συκοφαντεί ισχυριζόμενος ότι επιχείρησε να “μοσχοπουλήσει δική του πατέντα sel test” (!!) και γι αυτό δεν ανήκει στους έντιμους επιστήμονες (!!) που μπορούν να μιλάνε για τα τεστ, αφού έχει “σύγκρουση συμφερόντων” !!

Δεν πάει να έχει ξεκαθαρίσει ο Δημήτρης ότι το τεστ αυτό το είχε προσφέρει δωρεάν τότε στην κυβέρνηση, αλλά αυτή προτίμησε άλλους δρόμους προμήθειας των τεστ σε βάρος των φορολογουμένων, και χωρίς να επικαλείται ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει την συκοφαντία του για την δήθεν απόπειρα του Δημήτρη να “μοσχοπουλήσει” τη δική του πατέντα, ξερνάει χολή δημόσια, αποδεικνύοντας ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος όλων αυτών των “υπερπατριωτών”, οι οποίοι μην έχοντας να παρουσιάσουν δικό τους έργο στη μάχη κατά της απάτης και καταλαβαίνοντας ότι δεν έχουν στην πραγματικότητα λόγο ύπαρξης, προσπαθώντας ταυτοχρόνως να διατηρηθούν στο προσκήνιο, το μόνο που κάνουν είναι να σπιλώνουν σε κάθε “ευκαιρία” το έργο αυτών που δίνουν πραγματικό και ουσιαστικό αγώνα.

Ο κύριος αυτός, στις 10 Μαρτίου είχε αποστείλει ένα αισχρό email σε μία ομάδα έξι ατόμων, και προφανώς από λάθος το έστειλε και σε μένα !

**************
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:Dimitris Yannopoulos
Πέμ, 11 Μαρ στις 12:36 π.μ.
Τι είναι αυτό που μου στείλατε κύριε;
Νίκος Αντωνιάδης

Δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αντωνιάδη & Συνεργατών
Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 145 75 Αθήνα

Τηλ.-Fax: 2106210248

Κιν.: 6971540626
Email: nikant2@yahoo.gr
********************
Τι ήταν αυτό που είχα λάβει;
Ένα email που έστειλε επ’ “αφορμή” την ανοιχτή επιστολή που είχα στείλει τότε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη. Και φυσικά, με την “ευκαιρία” ξέρασε όλη τη χολή του πάνω μου.
********
Dimitris Yannopoulos <dimitrisy@gmail.com>
Προς:Αντωνιάδης Νικος,Αντωνίου Δημήτριος Γιατρος Πρωην Επιθεωρητής Δημόσιας Υγείας,ioculture@netscape.net,Ρωμανός ΚΩΣΤΑΣ,Rachel Makri,Leon Apos
Τετ, 10 Μαρ στις 11:41 μ.μ.
Για μια ακόμη φορά φαίνεται στην παρακάτω «επιστολή» του, πως ο Νίκος Αντωνιάδης παίζει ένα περίεργο επικοινωνιακό «σκάκι» με την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών:
Είτε αυτή θα ασκήσει δίωξη κατά του Μπακογιάννη τον οποίο έχει μηνύσει ο Αντωνιάδης για παραβίαση του μέτρου για τις μάσκες και τις «αποστάσεις ασφαλείας», είτε θα  αρχειοθετήσει τη μήνυση παραδεχόμενη την Απάτη αυτών των μέτρων — ότι δηλαδή δεν έχουμε να κάνουμε με «βουβωνική πανώλη» ή «ισπανική γρίπη» αλλά με κάτι πολύ πιο ακίνδυνο.
— «Ρουά Ματ»;
Αυτό το λεξιλόγιο υποβάθμισης των ουσιωδών εγκλημάτων, η ειρωνία («βουβωνική πανώλη»), η αυτοειρωνία («εξορκιστής του Κορωνοϊού») και οι άστοχες πολιτικές κορώνες (όπως ο ανυπόστατος χαρακτηρισμός του Κυριακού Μητσοτάκη «ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονεί ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία») αποκτούν μακάβριο χαρακτήρα γιατί επισκιάζουν ηθελημένα τα ειδεχθή εγκλήματα που συντελούνται στο όνομα της «πανδημίας» (ενώ δεν δικαιολογούνται επιστημονικά, ακόμα και αν αυτή η «θανατηφόρα απειλή» ήταν πραγματική).
Αυτά καταγγέλλονται από τον ίδιο τον Αντωνιάδη δημόσια μεν αλλά εξωδικαστικά, στηλιτεύοντας στο Facebook ή σε περιθωριακά κανάλια βίντεο, τόσο τα περιστατικά των απευθείας βασανιστικών δολοφονιών στις ΜΕΘ, όσο και την συνεχιζόμενη επί ένα χρόνο κοινωνική γενοκτονία των Ελλήνων με τα παράλογα δήθεν «μέτρα προστασίας της υγείας».
 Παραμένουν ανεξήγητοι οι λόγοι για τους οποίους ο Αντωνιάδης δεν έχει προβεί ακόμα στη Μεγάλη Μήνυση (με «άνω των 100 φακέλων από 43 νοσοκομεία» που συνεχώς επικαλείται) για τις «δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία» ενώ παρακαλάει τους εισαγγελείς να τον «καλέσουν» να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του, λες και αυτός δεν καταλαβαίνει «γιατί» δεν τον καλούν;
Πόσο ακίνδυνη για το Καθεστώς και ψυχοφθόρα για τους 100.000 φίλους του, είναι αυτή η στάση;
Αν ο Αντωνιάδης πιστεύει πράγματι πως η ποινική διαδικασία είναι η μόνη αποτελεσματική δικονομική μέθοδος Αντίστασης στο ολοκληρωτικό και απάνθρωπο Καθεστώς της πλανητικής τυραννίας, τότε πρέπει να σεβαστεί περισσότερο την αποστολή που έχει αναλάβει για τη σωτηρία της Ελλάδας. Ειδάλλως γίνεται ο ίδιος «γραφικός» και καθόλου ενοχλητικός στους αντιπάλους του, παρά την σωτήρια βοήθεια που έχει προσφέρει σε πολλά από τα θύματα αυτού του Διαρκούς Εγκλήματος και τους συγγενείς τους!
ΔΓ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_748.html
****************
Αφού πρώτα τον ρώτησα “τι είναι αυτό που μου στείλατε κύριε;”, απάντησα στον λίβελο, απαιτώντας και από τους υπόλοιπους αποδέκτες να πάρουν θέση. Κανένας δεν το έκανε, ούτε ο ίδιος ο Γιαννόπουλος τόλμησε να απαντήσει. Τι να απαντούσε, άλλωστε…
Καλά, από τον Δημήτρη Αντωνίου, τον συκοφάντη γιατρό της Χαλκίδας, δεν περίμενα και τίποτα. Αυτός θα μου απαντήσει κατευθείαν στα δικαστήρια.
Ιδού λοιπόν το δικό μου email:
*****************************
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:Αντωνίου Δημήτριος Γιατρος Πρωην Επιθεωρητής Δημόσιας Υγείας,ioculture@netscape.net,Ρωμανός ΚΩΣΤΑΣ,Rachel Makri,Leon Apos,Dimitris Yannopoulos
Πέμ, 11 Μαρ στις 1:33 μ.μ.
Έλαβα το κείμενο του Δημητρίου Γιαννόπουλου, το οποίο προφανώς εκ παραδρομής απέστειλε και σε μένα, αφού δεν νομίζω ότι απευθύνεις ένα δυσφημιστικό και συκοφαντικό κείμενο στον δυσφημιζόμενο και συκοφαντούμενο, εκτός και αν παρεισφρύουν και άλλα αίτια στην συμπεριφορά του. Το αναφέρω, γιατί ο κύριος αυτός μου είχε προηγουμένως αποστείλει διάφορα emails τα περιεχόμενο των οποίων δεν συνάδει με το άθλιο ύφος και περιεχόμενο του χθεσινοβραδινού. Και δεν συνάδει γιατί δεν εμφανίζεται έκπληκτος (από κάτι δηλαδή που προκέυψε μετά τα προηγούμενα emails και του “άνοιξε τα μάτια”) από το κείμενο της ανοιχτής επιστολής μου προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αφού σαφώς αναφέρεται στο για μία ΑΚΟΜΗ φορά επικοινωνιακό σκάκι που παίζω με την Εισαγγελία.
 
Καίτοι τον προκάλεσα χθες το βράδυ δύο φορές να μου απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις για το άθλιο κείμενό του, πριν το δημοσιοποιήσω στη σελίδα μου στο facebook, σιώπησε μέχρι αυτήν την ώρα ένοχα.
Οπότε, και πριν την δημοσιοποίηση αυτή, απευθύνομαι κατ’ αρχήν στους έτερους αποδέκτες του email του, από τους οποίους καλώ να πάρουν θέση επ’ αυτού.
Ο κύριος αναφέρεται κατ’ αρχήν στην κίνηση ρουά ματ της μήνυσής μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη, το οποίο ως “αντικειμενικός” κριτής της στρατηγικής μου (της αντιμετώπισης δηλαδή του αντιπάλου με τα δικά του όπλα και επιχειρήματα -“με τα δικά τους”), αποκαλεί “ακίνδυνη”, χωρίς να εξηγεί γιατί είναι ακίνδυνη.
Θα μπορούσε όμως κανείς να συναγάγει τους λόγους στη συνέχεια του κειμένου του.
Αναφερόμενος στην χρήση των λέξεων “βουβωνική πανώλη” και “εξορκιστής του κορωνοϊού”, τις οποίες χρησιμοποιώ για ευνόητους σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους λόγους, αλλά όχι σε αυτόν, τις χαρακτηρίζει “λεξιλόγιο υποβάθμισης των ουσιωδών εγκλημάτων” (;;;), ενώ τον χαρακτηρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης τον θεωρεί “ανυπόστατο” και “άστοχες πολιτικές κορώνες”.
Πρόκειται για παραλλήρημα ενός ανθρώπου που προφανώς, και αυτό προκύπτει από το σύνολο του κειμένου του, δεν μπορεί να αποδεχθεί την αναγνώριση που έχω και την υποστήριξη των “100.000 ανθρώπων”, οι οποίοι όπως πολύ καλά γνωρίζει είναι πολύ περισσότεροι, σε επίπεδο άνω του εκατομμυρίου. Εμφανίζεται ως αυτόκλητος “υπερασπιστής” του Μητσοτάκη, αφού γνωρίζει πολύ καλά (ή αν δεν γνωρίζει θα έπρεπε να μην ανοίγει το στόμα του και να μην πατάει τα πλήκτρα του “επαναστατικού πατριωτικού” πληκτρολογίου του) ότι κάθε άλλο παρά “πολιτική κορώνα” είναι ο όχι “χαρακτηρισμός” (αυτός περιορίζεται σε “χαρακτηρισμούς”) αλλά ποινικός προσδιορισμός της συμμετοχής του Κυριάκου στην εγκληματική οργάνωση. Δεν χρειάζεται να πάει πολύ πίσω ο κύριος αυτός. Αρκεί να ανατρέξει στην ποινική υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στην οποία αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης (διευθυντής μεταξύ των άλλων διευθυντών αλλά με τον κυρίαρχο ρόλο) της Χρυσής Αυγής δεν χαρακτηρίστηκε απλώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά του αποδόθηκε και η σχετική ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, για την οποία άλλωστε και καταδικάστηκε. Να κάνει υπομονή, την οποία υποκριτικά δεν έχει (να μην με περιμένει, μπορεί να σώσει την Ελλάδα πρώτος αντί να γράφει μόνο κείμενα και αναλύσεις…), μέχρι να διαβάσει την νομική τεκμηρίωση της ιδιότητας (και όχι χαρακτηρισμού) του Μητσοτάκη ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονεί ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να στηρίξει την απάτη της “πανδημίας” (η οποία ως τέτοια προϋποθέτει θανάτους) και να μαγειρέψει τα “κρούσματα” στην μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.
Αναφέρει ότι όλα αυτά “αποκτούν μακάβριο χαρακτήρα” γιατί “ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ επισκιάζουν τα ειδεχθή εγκλήματα που συντελούνται στα δη,όσια νοσοκομεία !!!
Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι όταν κατηγορούμαι για “ηθελημένη επισκίαση των εγκλημάτων”, την ώρα που νυχθημερόν αγωνίζομαι, σε κοινή θέα, να σώσω ανθρώπους από τα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων, θέτοντας υπό την κρίση των πάντων το σύνολο των ενεργειών μου και των νομικών κειμένων μου), έχοντας ανοίξει τα μάτια σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους μέσα και έξω από τη χώρα για τα εγκλήματα αυτά, και προειδοποιπώντας τους για να είναι υποψιασμένοι όταν αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις στα νοσοκομεία (και έτσι έχω σώσει πολύ περισσότερους ανθρώπους), αυτό δεν μου αφήσει περιθώρια να μην προσφύγω στην Εισαγγελία (με την οποία …παίζω περίεργο επικοινωνιακό σκάκι) ώστε να κληθεί εκεί να δώσει εξηγήσεις και να αποδείξει ότι εγώ από πρόθεση επισκιάζω τα εγκλήματα αυτά. Γιατί μπορεί να μην αντέχει να βλέπει έναν άνθρωπο που έχει θυσιάσει τα πάντα και έχει θέσει σε κίνδυνο στην σωματική και ψυχική υγεία του και την ίδια την ζωή του με όπλο το ποινικό δίκαιο και όχι με τις …άστοχες πολιτικές κορώνες με τις  κραυγές περί αντισυνταγματικότητας των μέτρων και προφανώς με τις …ιερές δηλώσεις και τις …ανακλήσεις πληρεξουσιότητας …αυτόχθονων και ιθαγενών, αλλά όταν μιλάει για σκόπιμο θάψιμο των εγκλημάτων σε βάρος των ανθρώπων που κατά τα λοιπά σώζω, όπως αναγκάζεται να παραδεχθεί παρακάτω και ο ίδιος, ξεπερνά το όριο της έστω ψυχιατρικά ελεγχόμενης κριτικής και ξεπερνάει την κόκκινη γραμμή της άθλιας και βαρύτατης συκοφαντίας.
Ισχυρίζεται ότι τα εγκλήματα αυτά καταγγέλλονται “δημόσια μεν αλλά εξωδικαστικά, στηλιτεύοντας στο Facebook ή σε περιθωριακά κανάλια βίντεο, τόσο τα περιστατικά των απευθείας βασανιστικών δολοφονιών στις ΜΕΘ, όσο και την συνεχιζόμενη επί ένα χρόνο κοινωνική γενοκτονία των Ελλήνων με τα παράλογα δήθεν μέτρα προστασίας της υγείας”, κάνοντας πως δεν γνωρίζει αφενός ότι μόνο αυτά τα ¨περιθωριακά κανάλια βίντεο” δημοσιοποιούν τις καταγγελίες μου (θα ενημερώσω τα περιφεριακά αυτά κανάλια για να γνωρίζουν την άποψή του γι αυτά), μεταξύ των οποίων προφανώς συγκαταλέγει και το ART TV και τον δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη (αν και Ο ΙΔΙΟΣ μου έστειλε email με το link της συνέντευξής μου στο ART για την απόπειρα δολοφονίας του Σπύρου Καραπιπέρη στο Αττικόν πριν του ξεφύγει και μου αποστείλει και τις συκοφαντίες και μικρότητές του), αφετέρου ότι οι μηνύσεις για τις ανθρωποκτονίες στα νοσοκομεία Παπανικολάου, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και Αττικόν (και ακολουθεί το Γεννηματά Αθήνας με αποδείξεις για τα φριχτότερα  όλων εγκλήματα), εκ των οποίων οι δύο πρώτες οδήγησαν σε νεκροψίες που απέδειξαν τις ανθρωποκτονίες αυτές (και έχω δημοσιοποιήσει τα στοιχεία τους), μόνο “εξωδικαστικά” δεν έγιναν !!! Όπως και η προκαταρκτική εξέταση για την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του Δημήτρη Μαυρωνά σε Θριάσιο και Σισμανόγλειο, η οποία διατάχθηκε αυτεπάγγελτα μεν αλλά μετά από δική μου και πάλι προσωπική αναφορά στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και όχι “εξωδικαστικά” ή σε κάποιο “περιφεριακό κανάλι”… Όπως και όλες οι μηνύσεις μου από τις οποίες έχουν διαταχθεί προκαταρκτικές κατά των Τσιόδρα-Λινού-Σύψα, της εθνικής επιτροπής ή του Ε.Ο.Δ.Υ. για τα ανύπαρκτα τεστ. Και άλλα πολλά. Κάτι κάνω και εγώ δηλαδή, σώζοντας ανθρώπους στα νοσοκομεία, φέρνοντας μεθοδικά πριν την “Μεγάλη Μήνυση”, και θέτοντας στατηγικά τα θεμέλιά της, στοιχεία και αποδείξεις για τις δολοφονίες και αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας την τεράστια απάτη με συνεχή σφυροκοπήματα με μηνύσεις στη λογική των χτυπημάτων με τα όπλα του ίδιου του συστήματος, την λογική δηλαδή που κατά τον κ. Γιαννόπουλο “επισκιάζει” τα εγκλήματα αυτά. Εντάξει, δεν διεκδικώ τις δάφνες της σωτηρίας τη χώρας μου. Αυτές τις αφήνω για τον κ. Γιαννόπουλο, για τον οποίο όμως δεν καταλαβαίνω σε τι εγώ τον εμποδίσω να την σώσει ώστεχάνει χρόνο με μένα και με τις άστοχες πολιτικές κορώνες μου… Προφανώς χάνει χρόνο από αυτόν που έχει και του περισσεύει… Εγώ δεν έχω. Πρέπει όμως να απαντήσω στις συκοφαντίες και τις μικρότητές του.
“Παραμένουν”, λέει υποκριτικά, “ανεξήγητοι οι λόγοι για τους οποίους ο Αντωνιάδης δεν έχει προβεί ακόμα στη Μεγάλη Μήνυση (με «άνω των 100 φακέλων από 43 νοσοκομεία» που συνεχώς επικαλείται) για τις «δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία»” !!!
Εντάξει, κ. Γιαννόπουλε, θα σου επιστρέψω την προκαταβολή που μου έδωσες για την μήνυση, αφού καθυστερώ και δη ανεξήγητα… Ο κ. Γιαννόπουλος αντιμετωπίζει την μήνυση αυτή σαν μία μήνυση για εξύβριση ή ακάλυπτη επιταγή ώστε θεωρεί “ανεξήγητη” την καθυστέρηση. Βλέπετε, εξαντλήθηκαν τα δηλητηριήδη βέλη των συκοφαντιών και των ύβρεων από την φαρέτρα όλων αυτών των “πατριωτών” που διεκδικούν αγωνιωδώς μερίδιο από τον συκοφαντημένο πατριωτικό χώρο, αναζητούν με πάθος και επιμονή την αναγνώριση και την αποδοχή του κόσμου αλλά παραμένουν εξαφανισμένοι στην απεραντοσύνη της ανυπαρξίας και της μικρότητάς τους και με φθόνο με βλέπουν εμένα, που ουδέποτε διεκδίκησα κανένα “μερίδιο” από το οτιδήποτε, έχοντας αποκηρύξει κάθε είδους εξαρτήσεις (κόμματα, λέσχες, στοές, δημόσιες θέσεις), και παρά ταύτα έχω αποκτήσει μόνο με την ουσιαστική δράση μου (εκτός και αν δεν είναι ουσιαστική δράση και χωρίς αποτελέσματα η σωτηρία ανθρώπων, μεταξύ των άλλων) μεγάλη αποδοχή μεταξύ των Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων. Τι χρυσαυγίτη με έχουν αποκαλέσει, τι μασώνο, τι φιλοκυβερνητικό, τι συριζαίο, τι ότι έχω πολιτικά ή άλλα κίνητρα, τι ότι μαζεύω ψήφους για τον έναν ή τον άλλον, τι ότι ψάχνω πελατεία (την ίδια ώρα που δεν μπορώ πλέον να ανταποκριθώ ούτε στην υπάρχουσα), τι ότι κάτι “κρύβω” ή κάτι “κρύβεται πίσω από μένα”, μιμούμενοι τον Γκέμπελς αφού βεβαίως ποτέ δεν λένε τι είναι όλα αυτά (αφού τίποτα φυσικά δεν υπάρχει και το γνωρίζουν), τι ότι κρατάω τον “λαό” μου μέσα (αυτόν τον λαό ζηλεύουν…), ενώ γνωρίζουν οι κουτοπόνηροι ότι αν εγώ πω στον κόσμο να βγει έξω και να παραβιάσει τα μέτρα, αυτό θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα κάνω αφού θα με τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί για διέγερση σε ανυπακοή και θα ακυρωθεί ο αγώνας μου. Στην πραγματικότητα όμωσ αυτό θέλουν όλοι αυτοί. Δεν τους νοιάζει η χώρα. Ο εαυτός τους τούς νοιάζει που δεν αντέχει να με βλέπει να ανεβαίνω ενώ δεν το επιδιώκω, ενώ οι ίδιοι που το επιδιώκουν παραμένουν στάσιμοι ή πέφτουν και πιο κάτω από εκεί που ήταν πριν εμφανιστώ εγώ.
Και αφού εξαντλήθηκαν τα βέλη αυτά, βρήκαν άλλο παραμύθι. Ότι καθυστερώ. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να βιαστώ. Θα κάνω αυτό που ξέρω και αυτό που πρέπει, έχοντας απέναντί μου όχι έναν κοινό αντίπαλο αλλά ολόκληρη την Νέα Παγκόσμια Τάξη συνασπισμένη εναντίον μου.
“…ενώ παρακαλάει τους εισαγγελείς να τον «καλέσουν» να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του, λες και αυτός δεν καταλαβαίνει «γιατί» δεν τον καλούν” !!!
Παρακαλάω !!! Λες και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με καλούν !!!
Ναι, δεν το καταλαβαίνω. Και παρακαλάω. Ενώ τους καλώ ακριβώς επειδή ξέρω ότι δεν με καλούν και πάω εγώ σε αυτούς (ή τους ψάχνω και κρύβονται όπως στην υπόθεση του Ευαγγελισμού), ακριβώς για να αναδείξω την ενοχή τους και την συνέργειά τους στα εγκλήματα, ροκανίζοντας τις δυνάμεις και τις αντοχές του συστήματος σε όλα τα επίπεδά του πλησιάζοντας στην ώρα της κατάθεσης της μήνυσης.
Ευτυχώς, οι άνθρωποι και οι ομάδες στις ΗΠΑ και στην Γερμανία, στην Ιταλία και στην Ρωσία που γνωριζουν τις ενέργειές μου, δεν συμμερίζονται τους ίδιους “προβληματισμούς” και “ανησυχίες” του κ. Γιαννόπουλου. Και κάνουν υπομονή. Γιατί ξέρουν και καταλαβαίνουν. Και με βλέπουν να σώζω ταυτόχρονα ζωές στα δημόσια κολαστήρια ανταποκρινόμενος σε δεκάδες αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια, να συγκεντρώνω στοιχεία μέσα από τα νοσοκομεία, εργαστήρια και όπου αλλο΄πάρχουν πληροφορίες, στοιχεία και αποδείξεις, ακόμα και στα κυβερνητικά υπόγεια, θέτοντας άπαντες, πληροφοριοδότες και εγώ, τη ζωή μας σε τεράστιο κίνδυνο. Ζωές που σώζω, και εκτός από την τεράστια αυτοτελή αξία που έχει η σωτηρία ενός ανθρπωπου, προστίθενται κάθε φορά και νέες αποδείξεις για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία.
Αλλά είπαμε. Ο κ. Γιαννόπουλος αντιμετωπίζει την υπόθεση αυτής της μήνυσης σαν μία απλή εξύβριση…
“Πόσο ακίνδυνη για το Καθεστώς και ψυχοφθόρα για τους 100.000 φίλους του, είναι αυτή η στάση;”
Είναι τόσο ακίνδυνη που το σύστημα μου μπλοκάρει το facebook επί συνεχή τρίμηνα και η κυβέρνηση μου αφαιρεί την φύλαξη. Την ίδια ώρα που κρατάει όρθια και ανέγγιχτα τα προφίλ και τη δράση των “πατριωτών”…
Ψυχοφθόρα για τους 100.000 ναι. Γιατί είναι ψυχοφθόρο να παρακολουθείς με κομμένη ανάσα την επιχείρηση σωτηρίας των συνανθρώπων τους μέσα από τα δημόσια κολαστήρια…
“Αν ο Αντωνιάδης πιστεύει πράγματι πως η ποινική διαδικασία είναι η μόνη αποτελεσματική δικονομική μέθοδος Αντίστασης στο ολοκληρωτικό και απάνθρωπο Καθεστώς της πλανητικής τυραννίας, τότε πρέπει να σεβαστεί περισσότερο την αποστολή που έχει αναλάβει για τη σωτηρία της Ελλάδας” !!!
ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημά του !!! Το ότι η ποινική διαδικασία είναι η ΜΟΝΗ αποτελεσματική μέθοδος !!!
Όχι αντίστασης όπως την εννοεί αυτός, με πατριωτικές κορώνες και άναθρες κραυγές μέσα από το facebook και το internet εν γένει, με ιερές δηλώσεις και ανακλήσεις και με προτροπές για συγκεντρώσεις τις οποίες βεβαίως βλέπει σαν βούτυρο στο ψωμί του το σύστημα και βρίσκει την ευκαιρία για προβοκάτσιες και ξυλοκοπήματα, τα οποία μόνο τα “περιφεριακά κανάλια βίντεο” αναδεικνύουν. Πάντως, για να μην βγαίνω μόνο στα περιθωριακά κανάλια, αν ο κ. Γιαννόπουλος γνωρίζει τον κ. Ευαγγελάτο ή τον κ. Σρόιτερ τον παρακαλώ να μεσολαβήσει για να βγω και σ’ αυτούς…
Η ποινική διαδικασία είναι η ΜΟΝΗ μέθοδος ανάδειξης και απόδειξης της απάτης. Και όχι οι νομικές ενέργεις στα διοικητικά δικαστήρια και στα Συμβούλία των Επικρατούντων, τα οποία όσο δεν αποδομείται ΠΟΙΝΙΚΑ η απάτη, θα απορρίπτουν τη μία μετά την άλλη τις προσφυγές για την αντισυνταγματικότητα των μέτρων. Εκτός και αν κ. Γιαννόπουλος έχει να μας επιδείξει κάποια επιτυχία δικών του τέτοιων νομικών ενεργειών που έχει κάνει, μη ποινικών.
Έχει…;
Αν δεν έχει, να σιωπήσει μια και καλή. Και όταν θα έχει, να με κολλήσει στον τοίχο…
“Ειδάλλως γίνεται ο ίδιος «γραφικός» και καθόλου ενοχλητικός στους αντιπάλους του, παρά την σωτήρια βοήθεια που έχει προσφέρει σε πολλά από τα θύματα αυτού του Διαρκούς Εγκλήματος και τους συγγενείς τους!”
Εδώ αναδεικνύεται όλη μικρότητα του αποστολέα του κατάπτυστου email. Διότι είναι πραγματικά αισχρό να υποβαθμίζεται η σωτηρία των ανθρώπων (που θα ήθελε πολύ να παραβλέψει αλλά πλέον δεν μπορεί) να αναφέρεται στην σωτηρία των ανθρώπων με ένα “παρά” !!!
Το αν γίνομαι γραφικός, αφήστε το.
Να το κρίνουν οι 100.000 άνθρωποι που με ακολουθούν. Και στους οποίους θα θέσω υπό την κρίση τους το κείμενο του κ. Γιαννόπουλου…
Νίκος Αντωνιάδης
Υ.Γ. Παρακαλώ για τη θέση των λοιπών αποδεκτών του λίβελου.
Νίκος Αντωνιάδης

Δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αντωνιάδη & Συνεργατών
Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 145 75 Αθήνα

Τηλ.-Fax: 2106210248

Κιν.: 6971540626
Email: nikant2@yahoo.gr
****************************
Καμία απάντηση λοιπόν από τον Γιαννόπουλο.
Αυτός είναι ο συκοφάντης του Δημήτρη Ποντίκα.
Ο οποίος του απάντησε δεόντως από τον λογαριασμό του στο facebook.

Άλλη μια περίπτωση διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Αγαπητέ μου Dimitris Yannopoulos, για εξηγείστε μου ή βρείτε μου ΠΟΥ και ΠΟΤΕ προσπάθησα να μοσχοπουλήσω μια πατέντα μου στο Ελληνικό Κράτος; Που έχω σύγκρουση συμφερόντων;
Αρκετά με τις ηλιθιότητες που εκτοξεύετε από όλες τις πλευρές. Σας έχω σιχαθεί να κάνετε το άσπρο μάυρο!
Όταν δημοσιεύω και είμαι ξεκάθαρος ότι δίναμε ως εργαστήριο ΔΩΡΟ τη συνταγή της μεθόδου στο Ελληνικό Κράτος για να την χρησιμοποιήσει η χώρα μας για ιδίο εθνικό όφελος προς κάλυψη εσωτερικών εθνικών αναγκών και για ενδεχόμενες εξαγωγές από τις οποίες θα επωφελούνταν το ΑΕΠ της χώρας, ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
Εμείς πληρώσαμε για την έρευνα, ανάπτυξη της μεθόδου.
Εμείς προτείναμε να την δωρίσουμε στη Χώρα μας.
Εσείς ως τι πετάγεστε και λέτε λάσπες προς το πρόσωπο μου ελαφρά την καρδία; Τι έχετε κάνει για τη Χώρα;
Για να σοβαρευτούμε! Αρκετά με τον καθένα που άλλα διαβάζει, άλλα κατανοεί και άλλα διαδίδει! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ποντίκας Δημήτρης
ΥΣ1: Σας βαρέθηκα! Όλους!
ΥΣ2: Dimitris Yannopoulos, μάθετε τη διαδικασία αποστείρωσης 6 βημάτων με EO και πως γράφεται η χημική ουσία και μετά προσπαθήστε να την περιγράψετε. Όλα όσα ισχυρίζεστε είναι προϊόν ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ!“.
Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις από την “εδώ” πλευρά.
Να θυμίσω τι έγραφα χθες για την πλευρά αυτή, στην παρουσίαση της αποκατάστασης της αλήθειας για τα τεστ από τον Δημήτρη;
Αυτός είναι λοιπόν ο Δημήτρης Γιαννόπουλος που έπιασε στο στόμα του τον Δημήτρη Ποντίκα. Τότε δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ δημόσια μαζί του, αναγκάζομαι όμως να το κάνω τώρα.
Γιατί δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, κυρίως από την υποτιθέμενη “εδώ” πλευρά, να πειράξει τον Δημήτρη.
Να αισθάνεται τυχερός ο Γιαννόπουλος που ακόμη ο Δημήτρης δεν μου έχει ζητήσει να ετοιμάσω αγωγή εναντίον του.
Αυτό έχω να πω προς το παρόν μόνο….

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ !

Scroll to top
x