ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ, ΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES & Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ !! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ – FAKE NEWS (!!!) ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Τ Ω Ρ Α ;;; ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ “Τ Ω Ρ Α” ;;;

Έγραψα για το όργιο των Μ.Μ.Ε., τα παρακρατικά emails και την επιστολή, και την αναφορά Καρίπογλου.

Αυτά από τισ 3 Σεπτεμβρίου και μετά.

Να θυμηθούμε όμως και την “απαίτηση” του Δημήτρη Αλικάκου στις 2 Σεπτεμβρίου ΠΡΙΝ την παρέμβαση Παπαγεωργακοπούλου;

*******

Αντιγόνη Πανταζή 54 ετών. Θετική από 13/08.
Νοσηλευόταν με COVID-19 στο 660 δωμάτιο της ΜΕΘ του ΓΝΑ Ευαγγελισμός. Στις 21 Αυγούστου έγινε η δεύτερη κατά σειρά προσπάθεια να διασωληνωθεί από τον θεράποντα ιατρό της πνευμονολόγο Βασίλειο Βλαχάκο. Ωστόσο, ο γιατρός βρίσκει εμπόδιο τον σύζυγό της, αλλά και την ίδια.
Στις 21 Αυγούστου στέλνει μήνυμα στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη «θέλουν να με διασωληνώσουν με το ζόρι. Βοηθήστε με». Είναι ο άνθρωπος που μήνες τώρα ισχυρίζεται ότι «άνθρωποι διασωληνώνονται και δολοφονούνται κάθε μέρα στα νοσοκομεία. Σε εκτέλεση του πρωτοκόλλου του θανάτου από κυβέρνηση, διοικητές νοσοκομείων και γιατρούς».
Το μήνυμα δημοσιοποιεί ο ίδιος και αναφέρει σε άρθρο του: «Είναι η γνωστή ιστορία που οι γιατροί “ψαρεύουν” ασθενείς και συγγενείς, μετράνε αντιδράσεις, και αν συναντήσουν αντίσταση, κάνουν πίσω και επανέρχονται αργότερα. Εννοείται ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν γίνει η διασωλήνωση, “θα πεθάνει” ο ασθενής, αλλά αν υπάρξει αντίδραση και οι γιατροί κάνουν πίσω, κανένας δεν πεθαίνει».
Μάλιστα επικοινωνεί μαζί της. Το αναφέρει ο ίδιος: «Μίλησα με την Αντιγόνη. Το οξυγόνο την καίει, δέχεται συνεχές bullying για τη διασωλήνωση» https://archive.ph/p6ljO
Μέσα στις επόμενες 9 μέρες, η κατάσταση της Αντιγόνης χειροτέρεψε με αποτέλεσμα τελικά να διασωληνωθεί, με εισαγγελική παρέμβαση, σε κρίσιμη κατάσταση. Ο σύζυγος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει εντατικολόγο πνευμονολόγο λίγες ώρες πριν το μοιραίο, και ταυτόχρονα κάνει αναρτήσεις κατά των εμβολίων.
Η Αντιγόνη Πανταζή πέθανε χθες. (Το ανακοίνωσε ο ίδιος https://www.facebook.com/ElmirmiaL)
Ερωτήματα:
Έχει μερίδιο ευθύνης, και πόσο, ο δικηγόρος (και όχι μόνο) στην τραγική κατάληξη της γυναίκας; Ποιος την έπεισε ότι δεν πρέπει να διασωληνωθεί;
Επέμβαση του Εισαγγελέα ΤΩΡΑ.
_______
upd (3/9): Επέμβαση εισαγγελέα. https://www.tanea.gr/…/eisaggeliki-paremvasi-gia-tin…/

*********

Kαι δείτε τώρα που ψάχνει να κρυφτεί ο Αλικάκος και δεν βρίσκει που…

“Στις 21 Αυγούστου έγινε η δεύτερη κατά σειρά προσπάθεια να διασωληνωθεί από τον θεράποντα ιατρό της πνευμονολόγο Βασίλειο Βλαχάκο. Ωστόσο, ο γιατρός βρίσκει εμπόδιο τον σύζυγό της, αλλά και την ίδια”.

Ο Αλικάκος των hoaxes, σε ρόλο “διπλού πράκτορα”, του ελεγκτή ειδήσεων και του …κατασκευαστή ειδήσεων, “ανακαλύπτει” …δεύτερη προσπάθεια του Βασιλείου Βλαχάκου.

Βλέπετε κατ’ αρχάς πόσο καλά γνωρίζει τον πνευμονολόγο ο Αλικάκος.

“Σταθάκος” έχω γράψει εγώ μεταφέροντας το επίθετό του από το μήνυμα της Αντιγόνης, η οποία όμως δεν είχε ακούσει καλά (τα κάνει αυτά ο κόβιντ…), “Βασίλειος Βλαχάκος” (ολόκληρο το ονοματεπώνυμο) διορθώνει ο Αλικάκος.

Είχε προφανώς επικοινωνήσει με τον “Ευαγγελισμό” και τον Βλαχάκο. Όπως άλλωστε έχουν κάνει αυτός και η ομάδα του των hoaxes σε κάθε δημοσίευση για νοσοκομείο που έχω κάνει 18 μήνες τώρα. Και έσπαγαν σταθερά τα μούτρα τους. Ώστε είδαν την υπόθεση “Αντιγόνη Πανταζή” ως ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Είδαν με δύο λόγια τον ταύρο.

Και κατάφεραν να τον εξοργίσουν και αυτοί…

Ο οποίος Βλαχάκος είτε του είπε άλλα τότε (αυτά που βόλευαν το σχέδιο στοχοποίησης και εξόντωσής μου) από αυτά που κατέθεσε την 1η Οκτωβρίου, είτε ο Αλικάκος έγραψε αυτά που “έπρεπε” για να την “εντολή” που έδωσε στην Παπαγεωργακοπούλου να παρέμβει “τώρα”.

Γιατί ο Βλαχάκος, όπως όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει, στις 21 Αυγούστου ούτε τη δεύτερη ούτε καν την πρώτη προσπάθεια έκανε να διασωληνώσει την Αντιγόνη. “Ενδεχόμενο επιδείνωσης” κατέθεσε ότι υπήρχε και μέχρι τις 22 Αυγούστου ΔΕΝ υπήρχε “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης.

Ασχέτως αν τελικά, σύμφωνα με το μήνυμα της Αντιγόνης, επιχείρησε πράγματι να τη διασωληνώσει ΧΩΡΙΣ να απαιτείται κατά το χρόνο εκείνο ιατρικώς.

“Μέσα στις επόμενες 9 μέρες, η κατάσταση της Αντιγόνης χειροτέρεψε με αποτέλεσμα τελικά να διασωληνωθεί, με εισαγγελική παρέμβαση, σε κρίσιμη κατάσταση”.

Ό,τι να ‘ναι κυριολεκτικά από τον άνθρωπο που κατά τα λοιπά έχει το θράσος να “ελέγχει” και ειδήσεις !

Πού τις βρήκε τις “9 μέρες” ο απίθανος Αλικάκος ;;

Ελάτε να τα βάλουμε κάτω.

21 Αυγούστου έγινε, λέει, η δεύτερη προσπάθεια να διασωληνωθεί. Μας άφησε με την απορία βεβαίως πότε έγινε η …πρώτη, αλλά δεν πειράζει. Του το συγχωρούμε…

9 μέρες μετά είναι η 30η Αυγούστου.

Τότε κατά τον σούπερ ελεγκτή ειδήσεων έγινε τελικά η διασωλήνωση.

Πότε έγινε η διασωλήνωση όμως;

22 Αυγούστου, σε άγνωστο ακριβή χρόνο μέσα στη μέρα αυτή, όπως είδαμε χθες.

Δηλαδή την αμέσως επομένη μέρα και όχι εννέα μέρες μετά και όχι μετά τη δεύτερη προσπάθεια διασωλήνωσης αλλά στην πρώτη, όχι απλά προσπάθεια αλλά στην άνευ εμποδίων διασωλήνωση χωρίς καμία καθυστέρηση.

Τουλάχιστον όχι με δική μου υπαιτιότητα. Γιατί όπως είδαμε χθες μείζον θέμα τίθεται πλέον από την κατάθεση του πνευμονολόγου Βλαχάκου και τις ιατρικές βεβαιώσεις του “Ευαγγελισμού” για τις δέκα ώρες που πέρασαν από την ώρα που κατά αυτούς υπήρχε “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης” και είχαν την προφορική άδεια του εισαγγελέα στις 12 το μεσημέρι μέχρι τη διασωλήνωσή της στις 10 το βράδυ.

Γιατί μπορεί να κατέρριψαν το αφήγημα πρακτόρων. Μ.Μ.Ε., Αλικάκου & ΣΙΑ περί καθυστέρησης στη διασωλήνωση που οδήγησε αιτιωδώς την Αντιγόνη Πανταζή στον θάνατο, ώστε πάπαλα η δική μου “ευθύνη”, αλλά τώρα είναι ώρα να ερευνηθεί η ευθύνη αυτή. Όχι για μένα πια αλλά για τον “Ευαγγελισμό” !!

Είδατε πώς τα κατάφεραν…;

Αυτά λοιπόν με του Αλικάκου τα εννιάμερα…

Κατά τα λοιπά ελέγχει εμάς αυτός και συμμορία του. Θυμίζω ότι τους έχω μηνύσει με την πρώτη από τις δύο μηνύσεις που έχω καταθέσει εναντίον τους, για σύσταση συμμορίας.

Το ωραίο είναι ότι είχε κάνει και …update στην ανάρτηση …επιχαίροντας για το γεγονός ότι η Παπαγεωργακοπούλου “εκτέλεσε” την εντολή του και έκανε την παρέμβαση “τώρα” !!

******

“Επέμβαση του Εισαγγελέα ΤΩΡΑ.

_______
upd (3/9): Επέμβαση εισαγγελέα. https://www.tanea.gr/…/eisaggeliki-paremvasi-gia-tin…/”

******

Όμορφος κόσμος αυτός των πάσης φύσεως πρακτόρων και των επίορκων εντολοδόχων λιμοκοντόρων…

******

Υ.Γ.1. Ξέρω, ξέρω…

Το τελευταίο αφήγημα κράτους και παρακράτους είναι “ναι, δεν την έπεισε στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά η Αντιγόνη εισήχθη στο νοσοκομείο προκατειλημμένη αρνητικά επειδή είχε παρασυρθεί από τις δημοσιεύσεις του δικηγόρου”.

Αφήστε το. Μην το πιάσετε καν. Για πολλούς λόγους.

1ον, δεν το πάει εκεί ο Νούλης.

2ον, δεν θα μπορούσε να το πάει ούτως ή άλλως γιατί δεν θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί νομικά αιτιώδης σύνδεσμος μεταξύ των δημοσιεύσεών μου και της συγκεκριμένης περίπτωσης.

3ον, απεδείχθη ότι ούτως ή άλλως δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση, τουλάχιστον όπως είπαμε όχι με δική μου υπαιτιότητα.

4ον, ακόμα και αν τα ξεπερνούσαμε όλα, πού πάμε πάλι; Στο αληθές ή μη του περιεχομένου των καταγγελιών μου. Των καταγγελιών δηλαδή που κάνω 18 μήνες τώρα για δεκάδες νοσοκομεία, χωρίς ποτέ να αντιδράσει ούτε ένα από αυτά. Και κυρίως χωρίς να αντιδράσει ποτέ η ομάδα των επίορκων εισαγγελέων. Ώστε αν το κάνει τώρα με αυτό το περιεχόμενο, θα καταδικάσει την ίδια αφού στην περίπτωση αυτή θα είναι η ίδια υπεύθυνη που μου επέτρεψε να καταγγέλλω αυτά που καταγγέλλω επί 18 μήνες, ενώ μάλιστα την προκαλούσα σταθερά όλο αυτό το διάστημα να παρέμβει. Και όταν το έκανε στις 16 Νοεμβρίου ήταν το απόλυτο χαρακίρι, μετά από 18 μήνες πλήρους απραξίας και τέσσερις μήνες μετά την κατάθεση της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α. στην οποία συμπεριέλαβα όλες τις έως τότε καταγγελίες για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου σε δεκάδες νοσοκομεία. 580 δημοσιεύσεις.

Πάμε δηλαδή στη στημένη κατηγορία του επίορκου Ελευθεριάνου. Αυτή που τώρα είναι στο Συμβούλιο Εφετών.

Μετά και την απόπειρα του δίδυμου Χρυσικού-Παπαγεωργακοπούλου με την ανυπόστατη κατηγορία για διασπορά ψευδών ειδήσεων πριν την τροποποίηση του 191 Π.Κ. Του δίδυμου που θα δώσει λόγο και για την άρνηση επί 175 μέρες να γίνει η νεκροτομή στην Άννα Ψυχογυιού και τα πολύτιμα στοιχεία που χάθηκαν από την καθυστέρηση αυτή. Και τη ψευδή βεβαίωση στην εντολή που τελικά δόθηκε. 5 Ιουλίου, τέσσερις μήνες πριν τον πραγματικό χρόνο υπογραφής σε αυτή.

Πάμε στη δίκη του αιώνα στο κτίριο του Εφετείου για το πρωτόκολλο του θανάτου, για τα γεμάτα με εμβολιασμένους νοσοκομεία και τους θανάτους από κορωνοϊό εμβολιασμένων συνανθρώπων μας και την αντιμετώπισή τους από τα νοσοκομεία όταν καταλήγουν σε αυτά μετά από τους εμβολιασμούς τους, τις παρενέργειες των εμβολίων, την συστηματική απόκρυψη αυτών και τον δολοφονικό μηχανισμό τους, τις λίστες του ΕΚΑΒ, την ιογενή λοίμωξη που δεν μπορούν να διακρίνουν οι γιατροί στις ακτινογραφίες, τις διαφορετικές ιατρικές πρακτικές στα νοσοκομεία, τις διασωληνώσεις άνευ ιατρικών προϋποθέσεων.

Αφήστε το. Τώρα είναι η σειρά μου.

Έχετε τελειώσει εσείς…

Υ.Γ.2. Μου αρέσει που έχουν βάλει μέσα και το βίντεο με τον Νίκο Σταύρου στο Ιπποκράτειο !

Εδώ τα κανάλια έπαιξαν τα βίντεο με τις διασώσεις του Κώστα Γέρκου και του Γιώργου Υφαντή, στο βίντεο με τον Νίκο Σταύρου θα κολλούσαν;

Τον Νίκο Σταύρου που διασωληνώθηκε ξαφνικά λίγη ώρα μετά το βίντεο αυτό. Τον Νίκο Σταύρου που πέθανε μετά από …ένα μήνα σχεδόν από τη διασωλήνωση. Τον Νίκο Σταύρου που μόνο μετά από συνεχείς δικές μου και πάλι πιέσεις στο πλευρό της χήρας έγινε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του. Τον Νίκο Σταύρου στον οποίο βρέθηκε η …λίμνη του Μαραθώνα στους πνεύμονες ώστε ελέγχεται το νοσοκομείο τι ακριβώς έκανε με το υγρό αυτό. Δεν το είδε; Γιατί δεν το αντιμετώπισε; Γιατί δεν το έβγαλε;

Γιατί το υγρό αυτό μπορεί να είναι και η αιτία του θανάτου του…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ !

Scroll to top
x