ΑΛΗΘΕΙΑ, ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ;; ΕΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ;; ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ;; ΑΥΤΑ “ΑΠΑΝΤΑΤΕ” ΣΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑΦΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2.500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ;; “ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ” ΕΙΝΑΙ “ΠΑΣΙΔΗΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” ΟΤΙ Ο Π.Ο.Υ. ΚΗΡΥΞΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Ο Ε.Μ.Α. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SARS-CoV-2, ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΩΣ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ …”ΕΠΙΜΟΝΕΣ” ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ;;

Είναι το βούλευμα ΕΝΑ του 2022, στην πραγματικότητα όμως είναι το βούλευμα ΜΗΔΕΝ για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Μέχρι εδώ:

https://nikosantoniadis.tv/2022/01/08/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

Δείτε τη συνέχεια και πώς ξεπετάνε οι τρεις εφέτες τον κόλαφο των στοιχείων στις 151 σελίδες της προσφυγής. Της κατά τα λοιπά “πολυσέλιδης” προσφυγής, στην οποία “τα έχω εξηγήσει όλα αναλυτικά” ώστε “δεν χρειάζεται η αυτοπρόσωπη εμφάνισή μου”. Μία “πολυσέλιδη” προσφυγή στην οποία τα εξηγώ “αναλυτικά” όλα, πλην όμως από αυτά τα “όλα” δεν υπάρχει στο βούλευμα ΜΗΔΕΝ ούτε μία λέξη ως αντίλογος.

Ούτε στις 4.311 σελίδες της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α. της 19ης Ιουλίου.

Ούτε στις 106 σελίδες του επιστημονικού κόλαφου της 5ης Αυγούστου.

Ούτε στο υλικό της φρίκης και των αποδείξεων που επίσης τους προσκόμισα και είχαν στα χέρια τους.

Τι υπάρχει;

Αυτά:

Ο βασιλιάς δεν είναι απλά γυμνός.

Είναι τελειωμένος…

Οι εφέτες έκαναν ένα βήμα πίσω στους χαρακτηρισμούς και στις επαναλήψεις. Άπαξ οι “ειδήσεις” είναι ψευδείς και αβάσιμες, ενώ εγώ δεν είμαι πια “εξαιρετικά επικίνδυνος” όπως με είχε χαρακτηρίσει ο καλός εισαγγελέας Οικονόμου.

Από εκεί και πέρα διαβάζουμε ότι εγώ στην προσφυγή μου υποστηρίζω ότι οι αναφορές μου είναι αληθείς, ωσάν αυτό να μην ήταν αυτονόητο και θα μπορούσα να προσφύγω γράφοντας ότι οι αναφορές μου είναι ψευδείς.

Βεβαίως, το αυτονόητο αυτό δεν το γράφουν οι εφέτες τυχαία. Είναι η αναφορά τους αυτή μία πρώτη δειλή προκαταρκτική αναφορά στη μη απομαγνητοφώνηση της εκπομπής. Θα τα δούμε στη συνέχεια αυτά. Γιατί όταν λέμε ότι το βούλευμα αυτό είναι το απόλυτο ΜΗΔΕΝ για τη Δικαιοσύνη, το εννοούμε.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω για την “τεκμηρίωση” της “αβασιμότητας” των “αναφορών” μου.

Πόσο ξεκάθαρο πια.

Ότι με πηγαίνουν σε στημένη δίκη.

Για τις δίκες αυτές όμως είμαι γεννημένος.

Θα έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

Scroll to top
x