ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ… “Φεύγω για να ζήσω”…

Όλα ξεκίνησαν από το εξώδικο αίτημα που επέδωσα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, στις 20 Δεκεμβρίου.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/19/%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a/

Φυσικά, τότε ακόμα ήταν ..ζωντανή η ελπίδα τους. Είχαμε 25 μέρες μέχρι τη δίκη.

Στις 23 Δεκεμβρίου επανήλθα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/23/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%84/

Tίποτα.

Έφτασε η 14η Ιανουαρίου.

Και έγινε αυτό που όλοι ξέρουμε, και αυτό που όλοι κατάλαβαν ότι σημαίνει.

Και τότε άρχισαν όλα να αλλάζουν.

Μέχρι που και η κ. Παπαγεωργακοπούλου αποφάσισε, με καθυστέρηση …42 ημερών, να διατάξει την προκαταρκτική εξέταση που ζήτησα.

Και μετά από όλες αυτές τις μέρες που η ίδια άφησε να περάσουν, η δικογραφία χαρακτηρίστηκε …κατεπείγουσα.

Την εντολή έχει δώσει ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

Θα τα πούμε σύντομα για την εντολή αυτή.

Προς το παρόν μείνετε στι ότι εγώ αύριο θα καταθέσω. Τα πάντα.

Θα δώσω όλα τα στοιχεία, ονόματα μαρτύρων, όπως της ασθενούς που νοσηλεύτηκε στο ίδιο δωμάτιο του “ΣΩΤΗΡΙΑ” και έχει πολλά να πει.

Πάρα πολλά.

Μέχρι το εξιτήριο.

Τότε που η Μαρία της είπε … ,

…”φεύγω για να ζήσω”…

Όπως και της γυναίκας που συνδεόταν με πολυετή φιλία με την Μαρία και έχει πολλά να καταθέσει για τις μέρες της νοσηλείας στο “ΣΩΤΗΡΙΑ”, για το εξιτήριο, για τη νοσηλεία μετά σε άλλα δύο νοσοκομεία, το ένα ιδιωτικό, για άλλες βεβαίως αιτίες και όχι κόβιντ, αλλά και για τις μέρες της νοσηλείας της Μαρίας στο Λαϊκό, από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και πέθανε, και πάλι χωρίς καμία σχέση η εισαγωγή αυτή και η νοσηλεία με τον κορωνοϊό.

Και φυσικά θα δώσω και τα στοιχεία της περιβόητης ξαδέρφης. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξει όλα αυτά που είπε στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώπιον του εισαγγελέα.

Και μετά θα έχει να κάνει νομικά μαζί μου.

Γιατί έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις…

Και φυσικά θα πάω και τα μηνύματα που αντάλλαξα με την Μαρία. Για να δούμε πόσο τελικά την …έπεισα εγώ να φύγει ή εκείνη μου ζητούσε να τη βοηθήσω να φύγει επειδή δεν άντεχε άλλο.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η υπόθεση αυτή.

Γιατί εκτός των άλλων θα τη φτάσω μέχρι το Λαϊκό.

Η ώρα της δικαίωσης της Μαρίας έχει φτάσει.

Δικαίωση για το “ΣΩΤΗΡΙΑ”, δικαίωση μετά θάνατον για το Λαϊκό.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει δικαίωση. Γιατί το “ΣΩΤΗΡΙΑ” ποτέ δεν της έδωσε τον ιατρικό φάκελο.

Για το “Λαϊκό” δεν το συζητάμε. Η ξαδέρφη “θυμήθηκε” να αποδώσει ευθύνες σε μένα για τον θάνατό της  στο Λαϊκό τον Οκτώβριο του 2021, επειδή την …έπεισα να φύγει από το “ΣΩΤΗΡΙΑ” τον Φεβρουάριο του 2021, τον Δεκέμβριο του 2021.

Χάρις όμως στη …ξαδέρφη και τον …Νίκο Ευαγγελάτο, ήρθε η ώρα για όλα.

Χάρις στη ξαδέρφη που αγαπούσε τόσο πολύ την Μαρία και μυξόκλαιγε στον Ευαγγελάτο για τη ξαδερφούλα της που έπαιζαν μαζί μικρές και την έχασε …εξαιτίας μου, και είχε συγκλονιστεί τόσο πολύ που την “έπεισα” να φύγει από το “ΣΩΤΗΡΙΑ”, που δεν ήξερε ούτε πότε έφυγε από το νοσοκομείο αυτό.

Γιατί αυτή την ώρα περίμενα για να σας αποκαλύψω ότι η Μαρία βγήκε από το “ΣΩΤΗΡΙΑ” ένα μήνα μετά !!

Απίστευτο;

Κι όμως.

Απολύτως αληθινό.

Η ξαδέρφη είπε στον Ευαγγελάτο ότι η Μαρία βγήκε από το “ΣΩΤΗΡΙΑ” τον Φεβρουάριο του 2021.

Σε επόμενη δημοσίευση θα μάθετε πότε βγήκε…

Είναι άλλη μία απόπειρα εναντίον μου που γυρίζει εντελώς ανάποδα για το σύστημα.

Όπως πάντα…

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από τον τάφο της Μαρίας…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ…

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ …ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ GOOGLE ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Της ΤΕΤΡΑΜΗΝΗΣ ΠΑΥΣΗΣ, ΜΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, 16 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ! ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ «ΠΑΣΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ Α1 ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ! ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ 1ου ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ , 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 158/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ !

Scroll to top
x