ΣΤΗΝ 56η ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ !! ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ “ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΟΥΛΗ !! ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ “ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ” ;; ΜΙΑ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ “ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ” ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ;; ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ;;

Ήδη η πρώτη από τις τέσσερις δικογραφίες που έστησαν εναντίον μου, μπήκε στο αρχείο (εδώ και εδώ).

Η βασική δικογραφία, αυτή της σκανδαλώδους σύλληψης Ελευθεριάνου και της δίωξης Νούλη, είναι η υπόθεση της “διασποράς ψευδών ειδήσεων”, την οποία ασθμαίνοντας την ανέβαλαν στις 14 Ιανουαρίου για τέσσερις μήνες, ενώ εγώ ζήτησα διακοπή λίγων ημερών.

Η τέταρτη είναι αυτή στην οποία πρωταγωνίστησε και πάλι ο Γιώργος Νούλης. Χειρότερα δεν μπορούσαν να τα κάνουν. Εδώ.

Και ερχόμαστε στα “κακουργήματα”. Εδώ που είναι το μεγάλο αγκάθι, το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα των επίορκων. Τα βοθροκάναλα επένδυσαν πολλά στην υπόθεση του Ευαγγελισμού, όλο το σύστημα επένδυσε πολλά. Μη ξεχνάτε ότι είμαι ο εξαιρετικά επικίνδυνος δικηγόρος που παρασύρω ανθρώπους στο θάνατο, σύμφωνα με τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Στη δίκη της 4ης Μαΐου δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας των επίορκων και της εγκληματικής οργάνωσης ήταν η υπόθεση του Ευαγγελισμού. Εκεί είναι οι “θάνατοι” που προκάλεσα, εκεί είναι τα “κακουργήματα”.

Έλα όμως που ΚΑΙ ΑΥΤΗ η απόπειρα εναντίον μου τους γύρισε μπούμερανγκ. Και εδώ οι έγγραφες εξηγήσεις μου.

Ώστε τώρα έχουμε τα …γνωστά. Καθυστερήσεις…

56η μέρα αύριο. Κάθε μέρα ελέγχουμε τις εξελίξεις στην Ευελπίδων, κολλημένη η ενημέρωση στο “14.2.2022 για μελέτη & επεξεργασία”.

Έχει φτάσει στην κάλτσα…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x