Το κείμενο της μήνυσης κατά της Εύης Κιαγιά – Κατατίθεται αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Αθηνών – Πέταξε κι άλλη λάσπη – Τις απαντήσεις θα τις δώσει πλέον στον εισαγγελέα

Χωρίς άλλα σχόλια. Διαβάστε τη μήνυση.

 

Προς: Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΓΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Αθηνών, Λεωφόρος Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

 

ΚΑΤΑ

Ευσεβίας (Εύης) Κιαγιά του Ζαχαρία και της Ελευθερίας, ιατρού – παθολόγου, κατοίκου Ηρακλείου Κρήτης ***

 

Αξιόποινη πράξη: Συκοφαντική δυσφήμηση μέσω του διαδικτύου (άρθρο 363-362 Π.Κ.).

********************************

 

Είμαι δικηγόρος Αθηνών, με αριθμό μητρώου 17494.

Η εγκαλουμένη είναι ιατρός – παθολόγος.

Χθες το μεσημέρι, περί ώρα 16:00, η εγκαλουμένη έκανε ζωντανή μετάδοση («live») μέσα από τον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook».

Στη μετάδοση αυτή, στο 10ο λεπτό, αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου και ισχυρίστηκε δημόσια σε αόριστο αριθμό χρηστών του «facebook», ότι δήθεν πέντε άνθρωποι που υποτίθεται είχαν ζητήσει νομική υποστήριξη από μένα, στο πλαίσιο της νομικής δράσης μου απέναντι στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, στη γνωστή σε όλο το πανελλήνιο, αλλά και έξω από τη χώρα, μάχη που δίνω από τον Απρίλιο του 2020 κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, της κατήγγειλαν ότι ενώ ζήτησαν νομική υποστήριξη από εμένα, εγώ δήθεν ζήτησα 100 ευρώ για τηλεφωνική συμβουλή.

Αυτή είναι μία από τις ελεεινότερες συκοφαντίες που έχουν διαδοθεί ποτέ σε βάρος μου μέσω του διαδικτύου όλο αυτό το διάστημα (και αν έχω εγώ δεχθεί την άπειρη λάσπη από τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και τα έμμισθα παρακρατικά σκουπίδια του διαδικτύου), γιατί θίγει και προσβάλλει βάναυσα τον πυρήνα και τα κίνητρα της ανιδιοτελούς δράσης μου. Αδιανόητη λάσπη.

Υποβάλλω το βίντεο σε ψηφιακό δίσκο (Συνημμένο υπ’ αριθμ. 1). Το επίμαχο απόσπασμα είναι από το δέκατο λεπτό.

Της έδωσα διορία μία ώρα:

https://nikosantoniadis.tv/2022/04/25/%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf/

Αμέσως μετά την αντίδρασή μου, η εγκαλουμένη κατέβασε το επίδικο βίντεο της λάσπης, χωρίς όμως να κατονομάσει αυτούς τους «πέντε» που με «κατήγγειλαν», ούτε τις συγκεκριμένες νοσηλείες για τις οποίες εγώ δήθεν ζήτησα «100 ευρώ για τηλεφωνική συμβουλή», πολλώ μάλλον να ζητήσει συγγνώμη για την ελεεινή πράξη της. «Έχει το λόγο της», έγραψε, και ότι «τίποτα δεν κάνει τυχαία».

Εγώ είχα φροντίσει να αποθηκευτεί το επίμαχο βίντεο και προχώρησα σε νέα δημοσίευση:

https://nikosantoniadis.tv/2022/04/25/%ce%b7-%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%80%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b2%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%af%ce%b4%ce%b9/

Το ότι «τίποτα δεν κάνει τυχαία» και ότι η επίθεση λάσπης σε βάρος μου ήταν προφανέστατα μεθοδευμένη, αποδεικνύεται και από την κάτωθι απάντησή της σε πρώην πλέον ακόλουθό της, η οποία διαμαρτυρήθηκε για όσα είπε για μένα:

Πιο φανερό δεν μπορούσε να το κάνει η εγκαλουμένη ότι η ασύλληπτη συκοφαντία στο βίντεό της δεν ήταν τυχαία. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν παρέθεσε απλά «γεγονότα» αλλά σκέτη λάσπη. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Έκανε το γνωστό που έχω αντιμετωπίσει και άλλες φορές στο παρελθόν από συκοφάντες της «από εδώ» πλευράς». Εκτός του ότι με αποκαλεί «κουτσομπόλα» που «απλά θα ρίξει λάσπη χωρίς λόγο» (βλέπετε, εγώ ξύπνησα μία μέρα και επιτέθηκα στην εγκαλουμένη έτσι, χωρίς λόγο…), αναφέρεται σε «πράγματα» που «δεν θέλει να πει» (από …αγάπη σε μένα), και ζήτησε από την διαδικτυακή συνομιλήτριά της να «μην την προκαλεί άλλο» γιατί «ξέρει πολλά», πολλά θαυμαστικά σε κάθε λέξη.

Είναι δηλαδή η γνωστή λάσπη του «ξέρω πολλά, αλλά δεν τα λέω», που αφήνουν άπειρα υπονοούμενα για το ποιόν του ανθρώπου για τον οποίο ο συκοφάντης «ξέρει πολλά» (τα οποία προφανώς δεν είναι και …κολακευτικά γι αυτόν).

Αντί δηλαδή να πει στον κόσμο ποιοι είναι αυτοί οι «πέντε» που «κατήγγειλαν» ότι ζήτησα «100 ευρώ για τηλεφωνική συμβουλή» και τις νοσηλείες για τις οποίες ζήτησα αυτά τα 100 ευρώ για να δώσω τηλεφωνικές νομικές συμβουλές, προσθέτει και νέα λάσπη με τις αόριστες αναφορές σε «πολλά πράγματα» που «ξέρει» για μένα, αλλά που βεβαίως …δεν θέλει να τα πει, ενώ εγώ την έχω πριν λίγη ώρα (δικαιολογημένα) χαρακτηρίσει ελεεινή ψεύτρα, βρωμιάρα, τομάρι και σκουλήκι !! Παρά τους χαρακτηρισμούς αυτούς, η εγκαλουμένη με …προστατεύει και δεν αποκαλύπτει τα φοβερά και τρομερά που ξέρει για μένα !!

Απλά, ελεεινή.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

     Την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της εγκαλουμένης για την κατά τα άνω τέλεση σε βάρος μου του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης μέσω του διαδικτύου (άρθρο 362-362 Π.Κ.).    

 

Αθήνα, 26 Απριλίου 2022

Ο Εγκαλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ !

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

Scroll to top
x