ΣΤΟ RUMBLE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ YOUTUBE ! “ΑΛΛΗ ΜΙΑ”, ΛΕΕΙ, “ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ” ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ …90 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Στο τέλος στην οργάνωση θα μείνουν κάτι παρακρατικά ανθρωπάκια, κάτι ellinika hoaxes να αποφασίζουν πριν τη Δικαιοσύνη για τη Δικαιοσύνη και κάτι ανεκδιήγητοι που ελέγχουν το YouTube και κατεβάζουν ως “ιατρική παραπληροφόρηση” τις τρομακτικές αλήθειες των σοβαρών επιστημόνων. Όπως έκαναν τώρα με το βίντεο του Δημήτρη Κούβελα. Όπως είχαν κάνει ακόμα και με το live με τις επιστημονικές αλήθειες για τον μηχανισμό. Πονάει η αλήθεια.
Και πονάει πολύ.
Μία παραβίαση, λέει, ακόμα και θα μου ρίξουν εντελώς το κανάλι στο YouTube. Θέμα χρόνου, δηλαδή…
Ιατρική παραπληροφόρηση που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο κακό (εξωφρενικό, ολοφάνερο).
Να ‘χαμε να λέγαμε, έκανα appeal.
Την …”απόφαση” την ξέρετε από τώρα. Ό,τι έγινε και με το live (“rejected”).
Πρέπει να έρθετε όλοι στο Rumble. Είναι μονόδρομος.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ Ε Δ Ω !
Το νερό δεν έχει μπει απλά στο αυλάκι, έχει ήδη γίνει χείμαρρος και σε πολύ λίγο και ο χείμαρρος αυτός θα γίνει το τσουνάμι που θα συντρίψει την απάτη.

 

Αυτή ήταν η περιγραφή του βίντεο στο TouTube:

Είναι ΑΥΤΟ ακριβώς. Ότι όλα όσα ακούτε τους σοβαρούς επιστήμονες να λένε στα διάφορα, κυρίως -εννοείται- αντισυστημικά κανάλια ή τα διαβάζετε στις δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γίνονται περιεχόμενο ΕΝΟΡΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ στην ΠΡΩΤΗ ποινική διαδικασία για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. Και ο Δημήτρης, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ο Δημήτρης, δεν έχει να συνεισφέρει μόνο στο πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού και του σακατέματος/ξεπαστρέματος του πληθυσμού. Έχει να συνεισφέρει ΚΑΙ στο πρωτόκολλο του θανάτου… ΠΑΜΕ, επιστήμονες !

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

Scroll to top
x