ΟΧΙ ! ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ! ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ! ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ! ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ” ! ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ! ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΜΕΛΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΗΡΕΙΩΤΗ !

Είναι τρομακτικό αυτό που πάνε να περάσουν από την Βουλή την Πέμπτη. Και θα το περάσουν με την πλειοψηφία των προβάτων. Αλλά ο νομικός κόσμος ΔΕΝ θα το αφήσει να επιβιώσει στην πραγματική ζωή.

ΕΔΩ είμαστε να αντισταθούμε.

Σας αφορά όλους αυτό που συμβαίνει αυτή την ώρα και για το οποίο υπεύθυνοι είναι κατ’ εντολή της κυβέρνησης δύο μόλις άνθρωποι, αμφότεροι εισαγγελείς, η απόσπαση της μίας εκ των οποίων στο υπουργείο Δικαιοσύνης δεν σταματά να παρατείνεται κάθε έτος από το 2020 μέχρι σήμερα.

Θα σας πω κάτι απλό ως ένα παράδειγμα και θα επανέλθω γιατί σε αυτό θα επιμείνω μαζί με όλο τον σοβαρό και μη εξαρτημένο νομικό κόσμο που είναι στα κάγκελα.

 

Ο Στέφανος Χίος που δεν τον έβγαλαν από τη μέση με τις σφαίρες, θα το κάνουν με μία απλή συκοφαντική δυσφήμηση. Ένας πλημμελειοδίκης θα μπορεί να τον κλείσει φυλακή μόνος του.

Είναι τρομακτικά αυτά που κάνουν. Επαναλαμβάνω ότι θα επανέλθω. Προς ώρας διαβάστε τις παρατηρήσεις του κορυφαίου νομικού και αντιπροέδρου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, Ιωάννη Ηρειώτη.

 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ !

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

Scroll to top
x